Spread the love

Το διπλό της Νορθάμπτον, στην έδρα της Σκάνθορπ,  είναι ένα σημείο που  μπορούμε να στηριχτούμε.  Προς τον άσο και η Σουίντον απέναντι στην επικίνδυνη Γουόλσολ .

 

Σκάνθορπ-Νορθάμπτον

Σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η Σκάνθορπ που κατοικοεδρεύει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και μοιάζει να έχει χάσει  όποια ελπίδα είχε για την παραμονή στην κατηγορία. Αγωνιστικά  έχει τεράστια προβλήματα στη διαχείριση των αγώνων  της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει αποτελέσματα υπερ της. Κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές, με πιο πρόσφατη την ήττα απο τη Ρότσντέιλ.  Αυτή ακριβώς ήταν η 5η ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει  τέσσερα εκ των οποίων έχουν επιβεβαιώσει το no goal.   Εντός έδρας μετρά 3-4-9, ωστόσο έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια ,με πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Η Νορθάμπτον έχει βάλει ως απόλυτο στόχο την απευθείας άνοδο και η συνέπεια των αποτελεσμάτων της, έχοντας τέσσεις νίκες στην τελευταία εξάδα των αγώνων της, φαίνεται να τη δικαιώνει. Χαρακτηριστικό ότι βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας  έχοντας διαφορά δύο βαθμών απο την τέταρτη Εξετερ.  Ενα απο τα θετικά πράγματα για τη Νορθάμπτον έχουν να κάνουν με το γεγονός  ότι  η εστία της είναι απαραβίαστη  στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει παίξει.  Μακριά από την έδρα της  μετρά 6-5-4. Οσον αφορά στα πιο πρόσφατα επιτεύγματα της μακριά απο την έδρα της οι αριθμοί κάνουν λόγο για τρεις νίκες-ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα.

Προϊστορία: Τέσσερα ματς έχουν καταγραφεί την τελευταία δεκαετία. Τρία απο αυτά έληξαν ισόπαλα και την σεζόν 2019-2020 κέρδισε η Σκάνθορπ με 3-1.

Εκτίμηση: Κάθε παιχνίδι για τη Σκάνθορπ είναι τελικός παραμονής. Το ίδιο και για τη Νορθάμπτον,αλλά για την άνοδο. Η προϊστορία δεν ευνοεί ωστόσο προσωπικά θα πορευτώ με το 1.92 του διπλού.

    ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 

Σουιντον-Γουόλσολ

Δύο σερί νίκες ,απόλυτα εμφατικές με τον ίδιο σκορ(3-0), αρκούσαν για τη Σουίντον να βρεθεί,εκ νέου, στη θέση των πλέι οφ και συγκεκριμένα στην 7η προνομιούχο της βαθμολογίας. Φαίνεται πως πέρασε η μίνι κρίση για  τους γηπεδούχους  που θέλουν το 3 στα 3 το οποίο και θα τους εδραιώσει στη θέση των  πλέι οφ. Εντός έδρας  δεν έχει εκμεταλλευτεί το κάστρο  της με τέσσερις νίκες,επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ισορροπημένα τα οβερ(8) και τα under (7)  και τα τέρματα υπερ-κατά που είναι 21 και 17 αντίστοιχα.

Η Γουόλσολ, απο την άλλη πλευρά, είναι η ομάδα που επιβεβαιώνει όχι το Under αλλά και το σύνολο τερμάτων 0-1 γκολ.  Μετά απο τέσσερις ήττες, σερί, ήρθε η ώρα της νίκης και μάλιστα απέναντι στις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Ο λόγος για την Τρανμίρ, την οποία η Γουόλσολ κέρδισε με 1-0, ενώ στο ντεμπούτο του νέου προπονητή, Μάικλ Φλίν ήρθε μία ακόμα σπουδαία νίκη, κόντρα στη Φόρεστ Γκριν, με 1-0 καταγράφοντας ,μόλις την τέταρτη νίκη μακριά απο την  έδρα της.

Προϊστορία: Πέντε παιχνίδια στην προιστορία της τελευταίας δεκαετίας και η Σουίντον έχει κερδίσει δύο απο αυτά ,με μία ισοπαλία και δύο νίκες της Γουόλσολ.

Εκτίμηση:  Το μομέντουμ μοιάζει ευνοικό και για τις δύο. Σαν σημείο θα επιλέξω τον άσο, εναλλακτικά τα 2-3 τέρματα μοιάζουν μία καλή επιλογή . Επιλογή που επιβεβαιώνει η Σουίντον με 6 στα 6 ,ενώ και η Γουόλσολ είναι πολύ προσεκτική.

ΠΡΟΤΑΣΗ : 2-3 σαν ειδικό στοίχημα και άσος σαν σημείο.

 

(Visited 378 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x