ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Μπέρνλι- Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Μπέρνλι- Τότεναμ
Spread the love

Στο Turf Moor η Μπέρνλι υποδέχεται την Τοτεναμ με τις δυο αποψινές αντιπάλους να προέρχονται από δυο πολύ σημαντικές νίκες και να θέλουν απόψε η κάθε μια από την πλευρά της να δώσουν και ανάλογη συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι στην προσπάθεια που κάνουν για να “σώσουν” την κατηγορία και οι φιλοξενούμενοι για να μην χάσουν την επαφή τους με την 4η προνομιούχο θέση.

Οι Clarets πέτυχαν σπουδαία νίκη επί της Μπράιτον (0-3) εκτός έδρας και έτσι σταμάτησαν ένα αρνητικό σερί 12 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα τα 3 γκολ που σημείωσαν απέναντι στους “Γλάρους” είναι όσα είχαν πετύχει μαζεμένα στα προηγούμενα 9 90λεπτα τους!

Μπροστά στο κοινό τους μετράνε μόλις 1/20 νίκες έχοντας αποτύχει να σκοράρουν σε 9 περιπτώσεις.

Οι: Βίντρα, Γουέστγουντ, Ταρκόφσκι, Γκούντμουντσον, Βέρχορστ, Κορνέτ και Τέιλορ παραμένουν εκτός δράσης.

Οι σπερς προέρχονται από τον θρίαμβο στο Etihad επί της πρωταθλήτριας Μ.Σίτι με 2-3 σε ένα ματς- θρίλερ στο οποίο πέτυχαν το νικητήριο γκολ στα χασομέρια με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Χάρι Κέιν.

Είναι χαρακτηριστικό πως και οι 3/4 πιο πρόσφατες νίκες στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχουν έλθει από το 90ο λεπτό και μετά!

Απέναντι σε Γουότφορντ (0-1) σκόραρε ο Ντάβινσον Σάντσες , απέναντι στην Λέστερ ο ξεχασμένος Μπέργουϊν και τις προάλλες ο Χάρι Κέιν.

Προϊστορία: Η Τότεναμ είναι αήττητη στα 14/15 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Μπέρνλι σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας μάλιστα κρατήσει μηδέν παθητικό στα 6/8 τελευταία 90λεπτα απέναντι της.

* Η επιλογή μου εδώ θα είναι σε combo το 2ιπλο με τα λίγα γκολ αφού θεωρώ πως ο Κόντε θα προσαρμοστεί στο δυναμικό στιλ παιχνιδιού των γηπεδούχων και θα ποντάρει στην ποιότητα του Κέιν και του Σον για να αρπάξει το πολύτιμο “τρίποντο” στην μάχη για την κατάκτηση της 4ης θέσης. Σε combo λοιπόν το 2ιπλο με το Under 3,5 στο 2,30. Στα ειδικά ο Χάρι Κέιν σκόρερ any time στο 90λεπτο στο 2,15. Μην ξεχνάμε πως έχει σκοράρει 7 γκολ σε έξι ματς κόντρα στην αποψινή του αντίπαλο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Under 3,5

(Visited 568 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x