ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Μπράγκα – Σέριφ

Γιουρόπα Λιγκ: Μπράγκα – Σέριφ
Spread the love

Στο «Μουνισιπάλ» ο αγώνας ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με την Σέριφ να έχει μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 2-0 στην πρώτη μονομαχία τους στη Μολδαβία.

Να σημειωθεί, πως στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Μπράγκα με οποιοδήποτε σκορ αλλά με δύο τέρματα διαφορά, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ιδιαίτερα αποτελεσματική στο πρώτο ματς στη Μολδαβία η Σέριφ, «χτυπώντας» λίγο πριν την εκπνοή των δύο ημιχρόνων (41΄, 82΄), πραγματοποιώντας φυσικά την έκπληξη, παρά το γεγονός πως υπήρχαν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, σε σχέση με την ομάδα που εντυπωσίασε στα προκριματικά αλλά και στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με κίνδυνο να μείνει από νωρίς εκτός όλων των στόχων η Μπράγκα, καθώς το 0-2 του πρώτου αγώνα είναι ένα αρκετά δύσκολα ανατρέψιμο σκορ, με δεδομένο άλλωστε και πως εντός συνόρων, το μόνο που έχει να υπερασπιστεί είναι η τιμητική 4η θέση στο πρωτάθλημα, πίσω φυσικά από τις τρεις «μεγάλες» της Πορτογαλίας. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το 1-0 για το πρωτάθλημα την Κυριακή που μας πέρασε στην έδρα της Τοντέλα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, πολύ μεγάλη επιτυχία για την Σέριφ, όχι μόνο η 3η θέση στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το ότι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, με «παράσημο» φυσικά το 2-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» σε βάρος της Ρεάλ. Σπουδαία επιτυχία επίσης και το 2-0 του πρώτου αγώνα με τη Μπράγκα, παρά το γεγονός μάλιστα, πως η διακοπή του πρωταθλήματος όχι μόνο δεν την βρήκε στην κορυφή, αλλά και με σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς αποχώρησαν ορισμένοι βασικοί, μεταξύ αυτών και ο Κολοβός. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς στην ιστορία της Μπράγκα φιλοξενώντας ομάδα της Μολδαβίας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη και για την Σερίφ στην Πορτογαλία.

Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, καθώς η τιμή που συνοδεύει την απρόβλεπτη Μπράγκα είναι αρκετά χαμηλή, ειδικά κόντρα σε ένα αξιόμαχο και με άγνοια κινδύνου αντίπαλο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 453 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x