ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Λανούς – Τίγκρε  

Αργεντινή: Λανούς – Τίγκρε  
Spread the love

Το ματς που ολοκληρώνει την 4η αγωνιστική στη Λίγκα Προφεσιονάλ, με τη Λανούς να ψάχνει για το δεύτερο τρίποντο σε ισάριθμα ματς στο γήπεδο της, την στιγμή που η νεοφώτιστη Τίγκρε θέλει να διατηρήσει το αήττητο και να πραγματοποιήσει φυσικά την έκπληξη.

Ήττα με 1-2 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Εστουδιάντες, βλέποντας τη Λανούς, μετά και αυτό το αποτέλεσμα, με τρεις βαθμούς στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Σε ρηχά νερά η Λανούς στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο μείωσε με κοντινό πλασέ του Πέρες τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε, κόντρα πάντως στην ροή του αγώνα και στο οποίο το τελικό 1-2 είναι για αυτή κολακευτικό. Είχαν προηγηθεί, το 0-1 της πρεμιέρας στην έδρα της Ουρακάν και το 2-0 φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Μπαράκας, ενώ πρόκριση στον 2ο γύρο του κυπέλλου, καθώς ξέσπασε πάνω στην 7ης κατηγορίας Καμπασέρες, της οποίας επικράτησε 5-0.

Στην άλλη πλευρά, πέντε βαθμοί για την Τίγκρε, καθώς μετά το εκτός 1-1 της πρεμιέρας με την Γοδόι Κρουζ και το 1-1 της 2ης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Σεντράλ Κόρδοβα, στο οποίο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, επικράτησε 2-0 την περασμένη εβδομάδα στο ντέρμπι νεοφώτιστων στην έδρα της Μπαράκας. Τα απολύτως απαραίτητα από την ιδιαίτερα αποτελεσματική Τίγκρε στο ντέρμπι με τη Μπαράκας, στο οποίο άνοιξε το σκορ με πλασέ του Μανίν από το ύψος του πέναλτι στο τεσσαρακοστό πρώτο λεπτό και στο οποίο «καθάρισε» με το εντός περιοχής διαγώνιο σουτ του Πρότι στο εξήντα οκτώ.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Λανούς και τρεις ισοπαλίες, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Τίγκρε. Χαρακτηριστικό, πως μετά το 4-1 του 2012, ακολούθησαν οι τρεις αυτές ισοπαλίες, το 0-0 του 2014, το 1-1 του 2015 και το 1-1 του 2016.

Εντελώς διαφορετική ομάδα η Λανούς στο γήπεδο της, σε σχέση με την εικόνα της μακριά από αυτό, εκτιμώντας πως έχει το προβάδισμα σήμερα απέναντι στην αξιόμαχη μεν αλλά στα μέτρα της, Τίγκρε.

Εκτίμηση:  1

(Visited 314 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x