ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Φλουμινένσε – Μιγιονάριος

Κόπα Λιμπερταδόρες: Φλουμινένσε – Μιγιονάριος
Spread the love

Στο «Σάο Ζανουάριο» την έδρα της Βάσκο, ο επαναληπτικός ανάμεσα στην Φλουμινένσε και τη Μιγιονάριος για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την ομάδα του Ρίο να έχει μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα, μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 2-1 στην πρώτη μονομαχία τους στην πρωτεύουσα της Κολομβίας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Μιγιονάριος με οποιοδήποτε σκορ, αλλά μόνο με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Μπροστά στο σκορ η Μιγιονάριος στο πρώτο ματς στο έβδομο μόλις λεπτό, με την ομάδα της Μπογκοτά όμως και με παίκτη λιγότερο από το είκοσι. Το 1-1 στην συνέχεια στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (43΄), χαμένο πέναλτι ακολούθως για τη Μιγιονάριος στο πενήντα, με την Φλουμινένσε να «τιμωρεί» την ομάδα της Μπογκοτά στο εβδομηκοστό έβδομο λεπτό, με πλασέ του Αργεντινού επιθετικού Κάνο σε άδειο σχεδόν τέρμα.

Εντός συνόρων, σε εξέλιξη το τοπικό πρωτάθλημα Καριόκα, στο οποίο η Φλουμινένσε βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας απολογισμό οκτώ νίκες και μία ήττα σε εννέα συνολικά ματς, μετά και το πρόσφατο 2-0 φιλοξενώντας την Βάσκο. Στην άλλη πλευρά, στην κορυφή του πρωταθλήματος Απερτούρα της Κολομβίας η Μιγιονάριος, μετά το 1-0 στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά σε βάρος της νεοφώτιστης Κορτουλουά.

Προϊστορία: Τρεις νίκες και μία ήττα για την Φλουμινένσε, σε τέσσερα ματς στην ιστορία της φιλοξενώντας ομάδες της Κολομβίας. Δύο νίκες και πέντε ήττες για τη Μιγιονάριος, στις επτά προηγούμενες επισκέψεις της στην Βραζιλία.

Το σκορ του πρώτου αγώνα, δίνει προβάδισμα στην ιδιαίτερα αποτελεσματική Φλουμινένσε. Παρόλα αυτά, δεδομένο πως η Μιγιονάριος, η οποία δεν είναι τυχαία ομάδα, θα ρισκάρει ώστε να εξαντλήσει τα περιθώρια που υπάρχουν για την ανατροπή.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 312 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x