Spread the love

Δυάδα απο τα εξ αναβολής της Λιγκ 1 με ειδικά στοιχήματα και ένα σημείο  αρκετά μεγάλης απόδοσης

 

Γουίκομπ–Κέμπριτζ

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Γουίκομπ η οποία   με τρείς ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει αγνοεί τη νίκη Αποτέλεσμα είναι,πλέον, να βρίσκεται εκτός θέσης  πλέι οφ . Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει η άμυνα της  που έχει τεράστιες παθογένειες με 11 γκολ παθητικό και 8 υπέρ τους . Εντός έδρας έχει  εννιά  νίκες-  τέσσερις  ισοπαλίες και τέσσερις  ήττες. Τεράστια η ανισορροπία στο παιχνίδι της  και αυτό κοστίζει.

Η Κέμπριτζ, από την άλλη,  πήρε το ματς με την Οξφορντ,στην κυριολεξία, στα όρια της.  Την κόντραρε απίστευτα  ισοφαρίζοντας καταρχήν και παίρνοντας το προβάδισμα με 1-2 , αλλά δεν άντεξε και έχασε το αήττητο τριών αγώνων (1-2-0).  Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες- πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες και ο φαινομενικός της στόχος δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία.

Προϊστορία: Τέσσερις γφορές έχουν  βρεθεί την τελευταία δεκαετία με τρεις άσους και μία ισοπαλία,το 17-18(1-1).

Εκτίμηση: Ο Φαβοριτισμός  της Γουίκομπ είναι ξεκάθαρα λόγω  της προϊστορίας . Η καλύτερη επιλογή είναι το γκολ γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

Πόρτσμουθ-Οξφορντ

Tέσσερα παιχνίδια αήττητη είναι η Πόρτσμουθ η οποία  έχει τρεςί νίκες και μάι ισοπαλία η πιο πρόσφατη απέναντι στη Φλιτγουντ, εντός έδρας με 3-3, αποτέλεσμα που ήταν απόλυτα καταδικαστικό καθως η διαφορά είναι  πια στους 10 πόντους απο τα πλέι οφ. Οι “Πομπεις” έχουν οκτώ νίκες- τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες αλλά το χειρότερο απλά και πιθανό αίτιο της αποτυχίας  είναι  η αστάθεια της  που εμφανίζεται συχνά-πυκνά την τελευταία τριετία και δεν την έχει βοηθήσει.

Η Οξφορντ,  έδειξε ότι καλή είναι η άμυνα, αλλά ακόμα καλύτερη η επίθεση. Που όταν σκοράρει με τη συχνότητα  της Οξφορντ, στην κυριολεξία πετάει φωτιές! Η ανατροπή, απέναντι στην Κέμπριτζ ήταν μία καλή ευκαιράι για την ομάδα να δείξει τι αξίζει  και το τι δυνατότητες έχει που μπορούν ν< γίνου ακόμα μεγαλύτερες αν κάνει διπλό . Με νίκη η Οξφορντ είναι στο μείον ένα απο τους τρίτους Ντονς ,ενώ αν δεν κερδίσει η Γουίγκαν τη Φλίτγουντ, τότε ανάβει η μάχη για την δεύτερη θέση. Εκτός  έδρας, η Οξφορντ έχει επτά νίκες-τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την γηπεδούχο-τρεις ισοπαλίες και δύο διπλα αναφέροιυν οι αριθμοί .Πάντως οι δύο ισοπαλίες είναι σερί και στο 1-1.

Εκτίμηση: Η Πόρτσμουθ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.Η Οξφορντ είναι επιθετική μηχανή.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 η Over

(Visited 462 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x