ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Πίτερμπορο- Μ.Σίτι

FA Cup Αγγλίας: Πίτερμπορο- Μ.Σίτι
Spread the love

Στο Weston Homes Stadium η Πίτερμπορο υποδέχεται την Μ.Σίτι με τον έκβαση και την έκταση του σκορ να εξαρτάται από τα κέφια των “πολιτών”.

Οι Posh δεν διανύουν καλό φεγγάρι αφού είναι χαρακτηριστικό πως έχουν χάσει στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις τα οποία δεν έχουν κερδίσει ενώ την ίδια ώρα δεν έχουν σκοράρει στα πέντε από αυτά.

Το συγκρότημα του 41χρονου Γκράντ ΜακΚάν είναι ουραγός στην βαθμολογία της Τσάμπιονσιπ αλλά το αποψινό παιχνίδι το περιμένουν όλοι στο κλαμπ με μεγάλη ανυπομονησία για ευνόητους λόγους.

Οι “πολίτες” κέρδισαν δύσκολα την Έβερτον εκτός έδρας με 1-0 χάρη στο γκολ του Φόντεν στο φινάλε ενώ ευνοήθηκαν σκανδαλωδώς από την διαιτησία και το VAR στην φάση με το χέρι του Ρόδρι.

Είναι στο + 6 έστω και έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας αφού η Λίβερπουλ έπαιξε και κέρδισε το Carabao Cup αλλά με ματς περισσότερο.

Είναι δεδομένο ένα ριζικό rotation στην 11άδα τους απόψε, ειδικά τώρα που ζόρισαν τα πράγματα στο πρωτάθλημα, αλλά για να κατανοήσουμε όλοι μας την διαφορά δυναμικότητας αρκεί να θυμίσω πως στην παρούσα φάση τα “δεύτερα” της πρωταθλήτριας είναι οι: Γκαμπριέλ Ζεσούς, Ζιτσένκο ( θα παίξει κανονικά) , Γουόκερ, Ακέ, Γκρίλις , Γκιντογκάν κλπ.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ ξανά στην διοργάνωση.

* Δίχως καμία πίεση και απαλλαγμένη από το άγχος και την πίεση του αποτελέσματος που έχει στο πρωτάθλημα θα παραταχτεί απόψε η Πίτερμπορο ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειωθεί πως η ομάδα του Πέπ Γκουαρδιόλα έχει δεχτεί γκολ και στα 4 μέχρι τώρα παιχνίδια της στον θεσμό με πιο πρόσφατο παράδειγμα την νίκη επί της Σουίντον με 4-1. Πιο συντηρητικά θα πάρω σε combo το 2ιπλο με το Over 3,5 σε απόδοση 1,60.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 + Over 3,5

(Visited 325 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x