Spread the love

Η Οξφορντ είναι ένα σημείο που στηριζόμαστε για  να πληρωθούμε στη Λιγκ 1

255 Οξφορντ-Μπέρτον 

Πρώτη ήνττα, μετά από τρεις αναμετρήσεις  με νίκες για την Οξφορντ που γνώρισε την ήττα απο την Πόρτσμουθ με 3-2.  Προηγήθηκε, αλλά οι “Πομπεις” βρήκαν τρόπο για την αντίδραση τους και για να κάνουν τη διαφορά στο παιχνίδι  Ετσι, και σε συνδυασμό με τη νίκη της Γουίγκαν  επί της Φλίτγουντ, η Οξφορντ είναι πια  στο -7 απο τη δεύτερη θέση  και η απευθείας άνοδος απομακρύνεται.  Εντός έδρας έχει έντεκα νίκες-τέσσερις ισοπαλίες  και τρεις ήττες.

Η Μπέρτον, με  44 βαθμούς, είναι στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη.  Ουσιαστικά έχει σώσει την κατηγορία  αλλά το κακό είναι ότι  βρίσκεται σε κακό αγωνιστικό φεγγάρι καθώς έχει τρείς ήτρτες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει παίξει. Εξαιρετικά ασυνεπής στην άμυνα με 11 γκολ παθητικό, πιο πρόσφατο το 5-2 απο τη Γουένστει. Εκτός έδρας  έχει τέσσερις νίκες-τέσσερις ισοπαίες και δέκα ήττες.

Προϊστορία: Στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια στο Kassam η Οξφορντ έχει δύο νίκες και μία ήττα.

Εκτίμηση: Η Λογική του άσου στο 1.68  είναι αρκετά καλή, ισόποσο και το over .

                                                                ΠΡΟΤΑΣΗ:  1 /OVER

261 Tσέλτεναμ-Ντονκάστερ 

Η ήττα απο την Κρου ήταν τεράστιο πισωγύρισμα. Και κάπως έτσι η ομάδα χάλασε το καλό σερί του αήττητου έξι αγώνων, με δύο σερί ισοπαλίες, εκ των οποίων η μία εντυπωσιακή(5-5  κόντρα στη Γουίκομπ.Ομάδα που το έχει με το να σκοράρει αλλά και αρκετές φορές να προδίδεται από την άμυνα της.  Εντός έδρας έχει επτά νίκες- έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες με τέρματα 22-25, αλλά και μοιρασμένα τα over -under (9-9). Βαθμολογικά,με 41 βαθμούς είναι στο +10 απο την επικίνδυνη ζώνη.

H Nτονκάστερ,  κάνει  απέλπιδα προσπάθεια για να σώσει την κατηγορία.  Με 29 βαθμούς και στο +4 από  την σωτηρία, η “Ντόνι” είναι  ομάδα που παίζει φορβερά επιθετικά και αυτό άλλοτε της βγαίνει σε κακό και άλλες σε κακό. Εχασε εύκολα απο τη Γουένστει(1-3) , λύγισε την Ακρινγκτον (2-0) και έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με τη Γουίμπλετον (2-2).  Εκτός έδρας είναι σχετικά κακή με τρεις νίκες-δύο ισοπαλίες και  13 ήττες με  τέραμτα 13-40.

Προϊστορία: Μία φορά κοντραρίστηκαν την  τελευτία δεκαετία(0-1 το 16-17)

Εκτίμηση: Το 1.71 του άσου δίνει φαβορί την Τσέλτεναμ αλλά προσωπικά θα πάω στο γκολ γκολ

                                                                              ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

(Visited 774 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x