ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Τίγκρε – Κολόν

Αργεντινή: Τίγκρε – Κολόν
Spread the love

Στο «Χοσέ Ντελατζιοβάνα» το ματς που ολοκληρώνει χρονικά όχι μόνο το σημερινό, αλλά και ολόκληρο το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη Λίγκα Προφεσιονάλ, με τη νεοφώτιστη Τίγκρε να ψάχνει μία ακόμα έκπληξη αλλά και να διατηρήσει το αήττητο και την Κολόν να πανηγυρίσει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών, το εκτός 0-0 της περασμένης εβδομάδας με τη Λανούς, καθώς η νεοφώτιστη Τίγκρε όχι μόνο έμεινε αλώβητη σε μια δύσκολη έδρα, αλλά και αήττητη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Λίγκα Προφεσιονάλ. Με στόχο κυρίως να διατηρήσει το μηδέν η Τίγκρε στο ματς με τη Λανούς, στο οποίο απείλησε μόνο με λίγα μακρινά σουτ και στο οποίο πάντως δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από την φλύαρη αντίπαλο της, μένοντας φυσικά ικανοποιημένη από τη μοιρασιά των βαθμών. Είχαν προηγηθεί το τυχερό 1-1 της πρεμιέρας στην έδρα της Γοδόι Κρουζ, το 1-1 φιλοξενώντας την Σεντράλ Κόρδοβα στο οποίο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και το 2-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι νεοφώτιστων με τη Μπαράκας.

Στον αντίποδα, ισοπαλία με 1-1 στην πρεμιέρα της Λίγκα Προφεσιονάλ στην έδρα της Μπόκα Τζούνιορς για την Κολόν, στο οποίο έμεινε αλώβητη στο «Μπομπονέρα» με τέρμα του Μπελτράν τρία λεπτά πριν το φινάλε, με αυτό να είναι το μόνο φετινό ματς που η ομάδα της Σάντα Φε δεν κέρδισε, σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολούθησαν τρεις νίκες στη Λίγκα Προφεσιονάλ, το εντός 3-1 με την Γοδόι Κρουζ, το 2-0 στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα και το 2-1 φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Μπαράκας όπου πραγματοποίησε μάλιστα την ανατροπή, ενώ 2-1 για τον 1ο γύρο του κυπέλλου και φυσικά πρόκριση, στη νοκ άουτ μονομαχία με την 3ης κατηγορίας Σπορτίβο Πενιαρόλ.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Τίγκρε, μία για την Κολόν και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Χοσέ Ντελατζιοβάνα».

Επιτυχία σίγουρα για την Τίγκρε το αήττητο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, της οποίας μάλιστα η αξία δεν μειώνεται παρά το γεγονός πως είχε σύμμαχο της την τύχη και στις τρεις της ισοπαλίες και πως δεν «σκότωσε» κάποιο θηρίο με το 2-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι νεοφώτιστων με τη Μπαράκας. Παρόλα αυτά, το σημερινό ματς με την κυνική και σκληροτράχηλη Κολόν είναι μια διαφορετική υπόθεση και εντύπωση προκαλεί πως έχει τον τίτλο του φαβορί στο σετ των τιμών. Επιλογή μου το «διπλό», μάλιστα σε μια τιμή κοντά στο 3,00 που αξίζει το ρίσκο ακόμα και αν δεν επαληθευτεί, ενώ για τους μη τολμηρούς, δεκτή και η κάλυψη.

Εκτίμηση:  2X

(Visited 288 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x