ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Λίβερπουλ- Ίντερ

Τσάμπιονς Λιγκ: Λίβερπουλ- Ίντερ
Spread the love

Οι ρεντς μπορεί να έχουν …κάβα το 2-0 που είχαν κερδίσει πριν από δυο εβδομάδες στο Μιλάνο την πρωταθλήτρια Ιταλίας αλλά το πως θα προσεγγίσουν την αποψινό ρεβάνς το περιέγραψε ξεκάθαρα ο Γιούγκεν Κλοπ στην χθεσινή καθιερωμένη Press Conference ενόψει του σημερινού αγώνα.

Δεν είμαστε μια ομάδα του προασπίζουμε αποτελέσματα.” είπε ορθά- κοφτά και δεν άφησε και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης περί αυτού.

Μην ξεχνάμε πως ήδη μετράνε 7/7 σε νίκες από την έναρξη της φετινής σαιζόν στην διοργάνωση και αν απόψε τις κάνουν 8 θα μπούνε αυτομάτως σε ένα κλειστό κλαμπ με ανάλογο επίτευγμα στην ιστορία του θεσμού.

Πιο συγκεκριμένα μονάχα η Μπαρτσελόνα το 2002/03 και η Μπάγερν Μονάχου το 2019/20 το έχουν καταφέρει οπότε έτοιμο και το κίνητρο για τον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες του.

Την ίδια ώρα οι: Μάτιπ, Φιρμίνιο και Τιάγκο ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε και θα είναι εκ νέου διαθέσιμοι.

Πάντως για τον Βραζιλιάνο φορ ο Κλοπ θέλει να τον προφυλάξει λίγο ακόμη ως εκ τούτου πιθανότατα θα δούμε το “4-3-3” με τους: Ντίαζ, Μανέ και Σαλάχ.

Αξίζει να αναφερθεί πως από την έναρξη της σαιζόν 2017/18 η Λίβερπουλ έχει κρατήσει το μηδέν στα 15/24 εντός έδρας παιχνίδια της κάτι που βέβαια αποτελεί ρεκόρ.

Οι Μιλανέζοι βρίσκονται στο Λίβερπουλ δίχως να έχουν καλή παράδοση στον θεσμό σε Εγγλέζικο έδαφος αφού πιο συγκεκριμένα σε 5 “επισκέψεις” τους εκεί μετράνε 4 ήττες και το μοναδικό 2ιπλο που έχουν πετύχει είναι επί της Τσέλσι με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο του το 2010 την περίφημη χρονιά του τρεμπλ.

Με χατ τρικ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ και δυο γκολ από τον Τζέκο η ομάδα του Σιμενόνε Ινζάκι συνέτριψε με 5-0 την Σαλερτινάνα και επέστρεψε εμφατικά στις νίκες μετά από ένα αρνητικό σερί 5 αγώνων δίχως νίκη παντού.

Ωστόσο παραμένει στην 2η θέση και στο μείον δύο από την συμπολίτισσα Μίλαν και την κορυφή έχοντας ένα ματς λιγότερο.

Στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει να βρεθεί από το 2010/11 αλλά στο πρόσφατο παρελθόν η μοναδική ομάδα που επέστρεψε από ήττα 0-2 ήταν η Μάντσεστερ.Γ κόντρα στην Παρί το 2018/19.

Ενόψει της αποψινής ρεβάνς μοναδικός απόντας θα είναι ο τιμωρημένος Μπαρέλα.

Προϊστορία: Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της την Ίντερ στον θεσμό όλα με μηδέν παθητικό και πιο πρόσφατο το 0-2 πριν από λίγες εβδομάδες στο Μιλάνο. Μάλιστα και στα τρία το ημίχρονο ήταν ισόπαλο.

* Οι γηπεδούχοι θα παίξουν για το ρεκόρ και οι φιλοξενούμενοι για το “θαύμα”. Λογικά αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι και η επιλογή μου εδώ θα είναι το ειδικό στοίχημα να σκοράρουν οι ρεντς και στα δυο ημίχρονα σε απόδοση 2,50.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Να σκοράρει η Λίβερπουλ και στα δυο ημίχρονα

(Visited 720 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x