ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Europa league: Μπράγκα – Μονακό

Europa league: Μπράγκα – Μονακό
Spread the love

Στο «Μουνισιπάλ» της Μπράγκα η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Μονακό για την φάση των «16» του Europa League, στην οποία δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ.

Η Μπράγκα φιγουράρει τα τελευταία χρόνια σαν η 4η και ενίοτε και σαν η 3η δύναμη του Πορτογαλικού ποδοσφαίρου Στο τελευταίο ματς δεν τα κατάφερε με την Μποαβίστα και παραχώρησε την 2η σερί ισοπαλία παραμένοντας στην 4η θέση και με μία απόσταση ασφαλείας από την Ζιλ Βιθέντε, των τεσσάρων βαθμών Προέρχεται επίσης από μία αγχωτική πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Σέριφ στην διαδικασία των πέναλτι Για το ματς κόντρα στους Μονεγάσκους θα έχει την επιστροφή του αμυντικού Ολιβέιρα ενώ είναι αμφίβολος ο μέσος Μινέιρο .Έχει αρκετούς παίκτες στο όριο των καρτών με πιο σημαντικούς τους Μόουρα – Κάστρο και Αλ Μουσράτι.

Μονακό κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο “διπλό” στη Μασσαλία κόντρα στην 2η του Γαλλικού πρωταθλήματος Μαρσέιγ και να την ρίξει στην 3η θέση ενώ παράλληλα οι Μονεγάσκοι απέχουν μόλις τέσσερις βαθμούς από την 4η θέση . Προέρχεται από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και έχει προκριθεί ως πρώτη από τον ομιλό της και μάλιστα από την 5η αγωνιστική κόντρα σε Αιντχόφεν – Στούρμ και Σοσιεδάδ . Για το ματς με την Μπράγκα δεν θα έχει τον μέσο Φοφανά που είναι τιμωρημένος όπως και τους τραυματίες Φάμπρεγκας – Ντιατά και Μαριπάν Το ματς αυτό δεν έχει παράδοση με την Μπράγκα να έχει 3 ήττες σε έξι ματς κόντρα σε Γαλλικές ομάδες αλλά και 2 νίκες και μία ισοπαλία Ακόμα αρνητικότερο είναι το ρεκόρ που “τρέχει η Μονακό κόντρα σε Πορτογαλικές ομάδες με 2 νίκες 2 ισοπαλίες και 5 ήττες

Πρόταση: Χ

(Visited 520 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x