ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Τότεναμ
Spread the love

Στο Θέατρο των Ονείρων διεξάγεται ένα ντέρμπι με φόντο την πολυπόθητη 4η θέση την οποία διεκδικούν αμφότερες ούσες στην παρούσα φάση στην 5η και 7η θέση αντίστοιχα της βαθμολογίας αλλά πάντα σε απόσταση βολής από τους “κανονιέρηδες”.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” προέρχονται από την συντριβή που γνώρισαν από την Μ.Σίτι στο τοπικό ντέρμπι μίσους με 1-4 στο Etihad που ανέδειξε περίτρανα την διαφορά που τους χωρίζει πλέον από την Elite της κατηγορίας.

Για να σωθεί η σαιζόν εγχώρια η 4η θέση μοιάζει να είναι μονόδρομος αλλά την ίδια ώρα η ομάδα δεν είναι καλά και στα αποδυτήρια της αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ξενερωμένος και ο Ραλφ Ράγκινκ δεν μπορεί να δουλέψει όπως θέλει γνωρίζοντας πως βρίσκεται στον πάγκο με ημερομηνία λήξης το καλοκαίρι που θα τον αντικαταστήσει πιθανότατα ο Ποκετίνο.

Οι σπερς με 3/4 νίκες στα αντίστοιχα τελευταία τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα , πιο πρόσφατη το εμφατικό 5-0 επί της Έβερτον , άφησαν πίσω τους τον μάλλον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Μίντλεσμπρο (1-0) στην παράταση, μένοντας “ζωντανοί” στο κυνήγι της 4ης θέσης που αποτελεί για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε τον μεγάλο στόχο για την τρέχουσα σαιζόν.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει απουσίες της τελευταίας στιγμής και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το “3-4-3” έχοντας τους: Κουλουσέφσκι, Κέιν και Σον ως επιθετική τριπλέτα.

Προϊστορία: Η Τότεναμ αριθμεί 2/3 νίκες στις πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” της στο Θέατρο των Ονείρων όσες είχε πετύχει στα προηγούμενα 26 παιχνίδια της εκεί.

* Με πολλά σκαμπανεβάσματα αμφότερες και αυτό είναι κάτι που τους έχει στοιχήσει πολύ βαθμολογικά μέχρι τώρα. Το ποντάρισμα μου θα είναι σε combo το Χ2 με το Over 2,5 σε απόδοση 3,60 ενώ στα ειδικά στοιχήματα θα ποντάρω να βρει δίχτυα ο Χάρι Κέιν ( 2,62) ο οποίος εμπλέκεται σε 5 γκολ στα τελευταία τρία ματς στο Old Trafford.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 + Over 2,5

(Visited 775 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x