ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο  

Ισπανία: Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο  
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», καθώς η Μπέτις «υποχώρησε» στην 5η θέση και κινδυνεύει πλέον να πέσει ακόμα χαμηλότερα, τόσο από τους διώκτες της, την Βιγιαρεάλ και την Σοσιεδάδ, όσο και από την σημερινή της αντίπαλο.

Απόλυτα δίκαιο, τουλάχιστον βάσει εικόνας, 1-3 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Ατλέτικο, με το οποίο η Μπέτις βρέθηκε μετά από πολύ καιρό εκτός της πρώτης τετράδας. Πίσω στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στο δεύτερο μόλις λεπτό, με την «απάντηση» της όμως στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Παρόλα αυτά, σε ρηχά νερά η Μπέτις στην επανάληψη και χωρίς καμία αντίδραση ουσιαστικά μετά το 1-2 του εξηκοστού πρώτου λεπτού, ενώ το 1-3 που επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της Ατλέτικο στο εβδομήντα εννέα.  Ακολούθησε το εντός 1-2 από την Άιντραχτ, για την φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, με το οποίο η Μπέτις συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες για τη Μπέτις, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, επικράτηση με 3-0 φιλοξενώντας την ουραγό Λεβάντε, με την Αθλέτικ Μπιλμπάο όχι μόνο να μειώνει στους τέσσερις βαθμούς την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη εξάδα, αλλά να μετριάζει ταυτόχρονα τις εντυπώσεις για τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες που είχαν προηγηθεί από τη Μπαρτσελόνα και την Βαλένθια. Ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς με τη Λεβάντε, με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να ανοίγει το σκορ στο εξήντα τρία και να φτάνει στο 3-0 με πέναλτι στο ογδόντα οκτώ, ενώ το γκολ της τιμής από την ουραγό της La Liga στις καθυστερήσεις. Είχαν προηγηθεί, το βαρύ 0-4 αρχικά από τη Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα και το 0-1 από την Βαλένθια και ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του κυπέλλου. Τρεις νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε 14 ματς στη La Liga μακριά από το «Σαν Μαμές», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Μπέτις, τρεις για την Αθλέτικ Μπιλμπάο και τέσσερις ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Η Μπέτις καλείται να ορθώσει ανάστημα και να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί, την στιγμή που όχι μόνο έχει απέναντι της ένα υπολογίσιμο αντίπαλο, αλλά και τον επαναληπτικό μεσοβδόμαδα στην Γερμανία με την Άιντραχτ. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 386 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x