Spread the love

Head to Head Record – Panathinaikos vs AEK Athens

Panathinaikos
(27%)

22
Matches

27%
37%
36%

6 Wins

8 Draws(37%)

8 Wins

AEK Athens
(36%)

55%Over 1.5
12 / 22 matches

36%Over 2.5
8 / 22 matches

18%Over 3.5
4 / 22 matches

41%BTTS
9 / 22 matches

32%Clean Sheets
Panathinaikos

45%Clean Sheets
AEK Athens

Στη Λεωφόρο , ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την  ΑΕΚ στο ξεκίνημα των πλέι οφ για τις δύο ομάδες.

Οι Πράσινοι προέρχονται απο τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχουν παίξει, συμπεριλαμβανομένου και του 3-0 επί της ΑΕΚ που έφερε και το τέλος του Γιαννίκη. Στο τελευταίο της παιχνίδι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς  επικράτησε με 2-0  του Ατρομήτου στο Περιστέρι έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Παλάσιος.  Κρίσιμο παιχνίδι για τους γηπεδούχους  οι οποίοι δεν θα έχουν στη διάθεση τους  Αλεξανδρόπουλο(τιμωρία) και τους τραυματίες Βέλεθ και Ιωαννίδη. Το τελευταίο όνομα ως πρόβλημα προέκυψε στην τελευταία προπόνηση.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 που ήταν τρίποντο περισσότερο ψυχολογίας παρά ουσίας .  Ο Οφρυδόπουλος ,ξέροντας ότι κανείς δεν περισσεύει , άνοιξε περισσότερο το ροτέισον με παίκτες ενώ για να καλύψει το κενό στα χαφ αρχίζει να τοποθετεί εκει τον Χατζισαφί. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα έχει στη διάθεση του και τον Πολωνό Κριχόβιακ που έμεινε ελεύθερος από την Κρασνοντάρ. Αγωνιστικά, εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Βράνιες -Σιμάνσκι ,στον αντίποδα επιστρέφουν οι Ρότα-Λε Ταλεκ -Στάνκοβιτς.

Προϊστορία: 4-4-2 στα τελευταία δέκα παιχνίδια με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό

Εκτίμηση: Το 3-0 ,πριν λίγες ημέρες, θα παίξει ρόλο στην προσέγγιση των προπονητών . Ο Παναθηναϊκός θα έχει Καρλίτος αντί Ιωαννίδη και η ΑΕΚ Αραούχο και Στάνκοβιτς. Και βέβαια θα είναι πιο προσηλωμένη στο τρανζίσιον.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3  τέρματα,anytime σκορερ ,Αιτορ-Αραούχο

 

 

 

(Visited 279 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x