ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Οριέντε Πετρολέρο – Ρόγιαλ Παρί   

Κόπα Σουνταμερικάνα: Οριέντε Πετρολέρο – Ρόγιαλ Παρί   
Spread the love

Ντέρμπι της Σάντα Κρουζ στον 1ο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα στο «Ραμόν Αγκιλέρα Κόστας», το οποίο αποτελεί κοινή έδρα για τις δύο ομάδες, με την Οριέντε Πετρολέρο να έχει μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα, μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 3-2 στην πρώτη μονομαχία τους με τυπικά γηπεδούχο τότε την Ρόγιαλ Παρί.  

Να σημειωθεί, πως στον 1ο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση επικράτησης της Ρόγιαλ Παρί με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Κοντινή προβολή του Κάιρε στο δέκατο όγδοο λεπτό και 0-1 για την Οριέντε Πετρολέρο στο πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι, με την «απάντηση» όμως για την Ρόγιαλ Παρί στο είκοσι οκτώ. Δύο κοντινά, εντός περιοχής σουτ και 1-3 για την Οριέντε Πετρολέρο από τους Σουάρες και Ρόχας στο εβδομηκοστό δεύτερο και το ογδοηκοστό τρίτο λεπτό, ενώ το τελικό 2-3 με κεφαλιά του Άλβαρες στο ογδόντα πέντε.

Εντός συνόρων, έξι αγωνιστικές στο φετινό Απερτούρα της Βολιβίας, με την Οριέντε Πετρολέρο στην 4η θέση του 1ου ομίλου, μετά το πρόσφατο 1-2 φιλοξενώντας τη Μπλούμινγκ. Στην αντίπερα όχθη, στην προτελευταία θέση του 2ου ομίλου η Ρόγιαλ Παρί, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο, με άξιο αναφοράς για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, πως στα πλέι οφ συνεχίζουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Οριέντε Πετρολέρο, δύο για την Ρόγιαλ Παρί και ισάριθμες ισοπαλίες, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με τυπικά γηπεδούχο την πρώτη, καθώς το «Ραμόν Αγκιλέρα Κόστας» αποτελεί όπως προαναφέρθηκε κοινή έδρα.

Το 3-2 του πρώτου αγώνα δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην Οριέντε Πετρολέρο. Παρόλα αυτά, παραμένει ντέρμπι και δεν υπάρχει δικαιολογία για το 1,60 του «άσου», ειδικά από την στιγμή που το «Ραμόν Αγκιλέρα Κόστας» αποτελεί κοινή έδρα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 322 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x