ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Αμέρικα Κάλι – Μεντεγίν

Κόπα Σουνταμερικάνα: Αμέρικα Κάλι – Μεντεγίν
Spread the love

Στο «Πασκουάλ Γκερέρο» του Κάλι ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 1ο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα, με τη Μεντεγίν με μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα, μετά την προ μίας εβδομάδας επικράτηση της με 2-1 στην πρώτη «εμφύλια» μονομαχία τους στο «Ατανάσιο Χιραρντότ».

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 1ο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση επικράτησης της Αμέρικα Κάλι με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Εντυπωσιακό εκτός περιοχής βολέ του Ερνάντες και 1-0 για τη Μεντεγίν στο πρώτο ματς στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό, με την «απάντηση» όμως της Αμέρικα με την έναρξη σχεδόν του δευτέρου ημιχρόνου (48΄). Το 2-1 ακολούθως με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κανταβίντ στο πενήντα επτά, ενώ χαμένο πέναλτι για τη Μεντεγίν από τον Αργεντινό επιθετικό Πονς στο εβδομηκοστό όγδοο λεπτό.

Δεύτερο ματς εκτός συνόρων το σημερινό για τις δύο ομάδες, με ότι αγωνιστικό δείγμα υπάρχει φυσικά να είναι από το πρωτάθλημα Απερτούρα, στο οποίο έχουν ολοκληρωθεί 10 αγωνιστικές, στα μισά του δρόμου δηλαδή της κανονικής του διάρκειας, πέρα των πλέι οφ. Άξιο αναφοράς για την 7η στον βαθμολογικό πίνακα Μεντεγίν, πως είναι η μία από τις δύο ομάδες που δεν έχουν ακόμα ισοπαλία, με την άλλη να είναι η Τζούνιορ και πως έχει πέντε νίκες στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» και ισάριθμες ήττες μακριά από αυτό. Στην 8η θέση, περνώντας στην άλλη πλευρά, ισόβαθμη της Μεντεγίν η Αμέρικα Κάλι, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες,  τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Αμέρικα Κάλι και ισάριθμες για τη Μεντεγίν, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πασκουάλ Γκερέρο».

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», παρά το γεγονός πως μιλάμε για «εμφύλιο» της Κολομβίας, ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και το ότι η Μεντεγίν χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 264 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x