ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Λίβερπουλ
Spread the love

Στο Emirates η Άρσεναλ υποδέχεται την Λίβερπουλ σε ένα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον αφού από την μια πλευρά οι “κανονιέρηδες” βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα που μεταφράζεται σε 5 διαδοχικές νίκες στην κατηγορία και από την άλλη οι ρεντς που καλούνται να πάρουν το “δώρο” που τους έκανε προχθές η Κρίσταλ Πάλας και να μην το επιστρέψουν πίσω.

Θυμίζω πως σε περίπτωση νίκης της Λίβερπουλ απόψε η διαφορά της από την πρωτοπόρο Μ.Σίτι θα μειωθεί στον έναν βαθμό!

Οι “κανονιέρηδες” δίχως να εντυπωσιάσουν επικράτησαν με 2-0 της Λέστερ και έτσι έφτασαν στην 5η διαδοχική τους νίκη στην κατηγορία με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στην 4η πολυπόθητη θέση που στο φινάλε θα δώσει και το τελευταίο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αρτέτα δεν θα ρισκάρει ξανά με τον Τομιγιάσου ενώ στον αντίποδα ο Εμιλ Σμιθ Ρόου είναι πλέον διαθέσιμος αφού ξεπέρασε την ίωση και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Αν πάντως ξεκινήσει από τον πάγκο δεν αποκλείεται να δούμε ξανά την ίδια 11άδα με τον Λακαζέτ στο “9” και τους: Μαρτινέλι, Σάκα και Όντεγκααρντ στο “καρέ” της επίθεσης.

Η Λίβερπουλ προέρχεται από 8 διαδοχικές νίκες στην κατηγορία και σε συνδυασμό με τις γκέλες της Μ.Σίτι στην παρούσα φάση έχουμε ξανά πρωτάθλημα αναφορικά με την κορυφή αφού εάν η ομάδα του Κλοπ κερδίσει απόψε θα μειώσει την διαφορά στον έναν πόντο.

Ερωτηματικό ο Σαλάχ ο οποίος τραυματίστηκε στην πρόσφατη εκτός έδρας νίκη επί της Μπράιτον ( 0-2) ενώ σίγουρα εκτός δράσης είναι ο Κανουτέ.

Δεν αλλάζει το “4-3-3” του Κλοπ αλλά σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Αιγύπτιος θα δούμε τριάδα με : Μανέ, Ζότα και Ντίαζ μπροστά. Όχι πως δεν θα λείψουν σε αυτή την περίπτωση τα 20 γκολ του Μο Σαλάχ αλλά διαθέτει μπόλικη ποιότητα και ταχύτητα μπροστά η ομάδα του Κλοπ.

Μην ξεχνάμε πως η Λίβερπουλ έχει σκοράρει ήδη 36 γκολ εκτός έδρας στην τρέχουσα σαιζόν που είναι 7 περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία.

Προϊστορία: Άθλια η πρόσφατη παράδοση της Άρσεναλ η οποία αριθμεί μόλις μια νίκη στα 18 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα δεν έχουν καν βρει δίχτυα στα πέντε τελευταία 90λεπτά απέναντι στην ομάδα του Κλοπ από τον Σεπτέμβρη του 2020.

* Ο Αρτέτα θα θελήσει να πιάσει το momentum αλλά καλώς ή κακώς η ομάδα του έχει χάσει και στα πέντε φετινά της παιχνίδια απέναντι στις ομάδες που απαρτίζουν την πρώτη 5άδα της βαθμολογίας.

Οι ρεντς έχουν καλή παράδοση απέναντι στην Άρσεναλ και πολύ μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο πλέον και πιστεύω πως ακόμη και να μην είναι έτοιμος ο Σαλάχ θα το πάρουν το ματς. Η τιμή του 2.00 σε πιθανό 2ιπλο είναι δε εξαιρετική. Στα ειδικά στοιχήματα να προσέξουμε τον Ζότα που έχει βρει ήδη δίχτυα στο 2,55 αλλά και τα πάνω από 9 κόρνερ στο ματς στο 1,60.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 486 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x