Spread the love

Head to Head Record – Brighton & Hove Albion vs Tottenham Hotspur

Brighton & Hove Albion
(20%)

10
Matches

20%
10%
70%

2 Wins

1 Draws(10%)

7 Wins

Tottenham Hotspur
(70%)

80%Over 1.5
8 / 10 matches

50%Over 2.5
5 / 10 matches

10%Over 3.5
1 / 10 matches

50%BTTS
5 / 10 matches

20%Clean Sheets
Brighton & Hove Albion

30%Clean Sheets
Tottenham Hotspur

Στο Εσεξ , η Μπράιτον φιλοξενεί την Τότεναμ  . Η αναμέτρηση είναι εξ αναβολής και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι διανύουν μία πολύ άσχημη αγωνιστική περίοδο έχοντας πέντε ήττες σερί στο Πρωτάθλημα. Κατά σειρά έχουν χάσει, διαδοχικά, από  Μάντσεστερ Γιουνάϊντεντ, Μπέρνλι-Αστον Βίλα,Νιουκάστλ και πιο πρόσφατα τη Λίβερπουλ.

Πιο πρόσφατη νίκη στις 12 Φεβρουαρίου απέναντι στη Γουότφορντ με δύο -μηδέν εκτός έδρας.  Η αποψινή αναμέτρηση δεν είναι ζωής ή θανάτου για την Μπράιτον, μιας και έχει ασφαλή διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη  που είναι στο συν έντεκα από τη Γουότφορντ. Από κει και πέρα θετικό το γεγονός ότι δημιουργεί φάσεις, αρνητικό το ότι  δεν τις αξιοποιεί αλλά και δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Όσον αφορά  στους τραυματίες, ο Λαλάνα θα περάσει από τεστ ετοιμότητας για να φανεί αν μπορεί να αγωνιστεί, ενώ δεν αναφέρονται άλλα προβλήματα.

Η Τότεναμ έχασε από την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, η πιο σωστά  από  τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 3-2. Ηταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Κόντε, ύστερα από δύο απόλυτα επιβλητικές νίκες. Η πρώτη  κόντρα σε Λιντς ,εκτός έδρας, αλλά και νωρίτερα η Εβερτον, εντός.  Σε αυτό το διάστημα είχε εννέα γκολ υπέρ της και μηδέν γκολ παθητικό. Εκτός έδρας είναι στο 50-50, με τρείς νίκες απέναντι σε Λέστερ-Σίτι και Λιντς, ενώ έχασε από Τσέλσι-Μπέρνλι και Γιουνάιντεντ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται να κάνει δύο με τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα με Μοουρα και Εμερσον ,ίσως και τον Γουίνκς ,να ξεκινούν βασικοί.  Ο Ιταλός  κόουτς ξέρει ότι τέτοια ματς η ομάδα του οφείλει να τα εκμεταλλεύεται και να παίρνει νίκες ούτως ώστε να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρωπαϊκή έξοδο.

Προϊστορία: Η Μπράιτον έχει δημιουργήσει μία μικρή παράδοση ,δύο σερί αγώνων, με νίκες απέναντι στην Τότεναμ. Πέρυσι τη νίκησε με 1-0 και πρόπερσι με 3-0.  Τελευταία νίκη της Τότεναμ στο Εσεξ ήταν το 2018 με 1-2 .

Εκτίμηση: Η Μπράιτον είναι ισχυρός αντίπαλος για την Τότεναμ αλλά σε αυτό το χρονικό σημείο δείχνει ότι θέλει ,αλλά δεν μπορεί. Η ομάδα του Κόντε δείχνει σε καλή κατάσταση, έχει Κέιν -Σον  σε φόρμα και ισχυρό κίνητρο νίκης.

 ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/Over

 

 

(Visited 436 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x