ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Μίντλεσμπρο- Τσέλσι

FA Cup Αγγλίας:  Μίντλεσμπρο- Τσέλσι
Spread the love

Στο Riverside η Μίντλεσμπρο υποδέχεται την Τσέλσι σε νοκ άουτ παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου που σημαίνει πως εάν λήξει ισόπαλος στο 90λεπτο θα χρειαστεί παράταση και πιθανόν και πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι έχοντας ήδη πάρει το σκαλπ τόσο της Μάντσεστερ.Γ όσο και της Τότεναμ, στα πέναλτι και στην παράταση αντίστοιχα, είναι λογικό να προσδοκούν σε ανάλογη συνέχεια δηλαδή να πετάξουν εκτός διοργάνωσης και την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Έχοντας παίκτες επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ όπως ο Μπαλογκάν ( δανεικός από την Άρσεναλ) και ο Κόνολι ( δανεικός από την Μπράιτον) στο ρόστερ της αλλά και μια πολύ καλή έδρα όπου αριθμεί 8 διαδοχικές νίκες στην Τσάμπιονσιπ έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται πως μπορεί να φτάσει σε έναν ημιτελικό FA Cup για πρώτη φορά στην ιστορία της από το 2005/06.

Οι μπλε μεσοβδόμαδα επικράτησαν και στην Γαλλία της Λιλ με 2-1 και έτσι με δυο νίκες απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας βρίσκονται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα κληθούν να περάσουν για να προασπίσουν τον περσινό τους τίτλο την “Βασίλισσα” Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο πρωτάθλημα μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες και από όσο φαίνεται εδραιώνονται στην 3η προνομιούχο θέση που εξασφαλίζει εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ και για την νέα χρονιά δίχως ωστόσο να μπορούν να απειλήσουν το δίδυμο κορυφής που απαρτίζουν η Μ.Σίτι και η Λίβερπουλ.

Το FA Cup το έχουν κατακτήσει 8 φορές με πιο πρόσφατη το 2018 και δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν ακόμη και αν ο Τούχελ αποφασίσει να προβεί σε ένα Rotation στην 11άδα του αφού οι μοναδικές απουσίες ακούνε στα ονόματα των: Τσίλγουελ, Κρίστενσεν, Χάντσον Οντόι και Ραις Τζέιμς.

Προϊστορία: Η Τσέλσι όχι μόνο αριθμεί 8/8 νίκες απέναντι στην Μίντλεσμπρο στα μεταξύ τους παιχνίδια αλλά έχει κρατήσει μηδέν παθητικό και στα οχτώ αυτά ματς.

* Η “Μπόρο” μας έχει δείξει πως έχει τον τρόπο της στον φετινό θεσμό στα παιχνίδια κόντρα στην Μάντσεστερ.Γ και Τότεναμ. Δεν μπλέκω με σημείο αλλά μονάχα στο σύνολο τερμάτων 2-3 σε απόδοση διπλασιασμού σχεδόν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

(Visited 453 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x