Spread the love

 

Στο “Βικελίδης” ο  Αρης  κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Head to Head Record – Aris vs Panathinaikos

Aris
(29%)

14
Matches

29%
21%
50%

4 Wins

3 Draws(21%)

7 Wins

Panathinaikos
(50%)

57%Over 1.5
8 / 14 matches
21%Over 2.5
3 / 14 matches
14%Over 3.5
2 / 14 matches
21%BTTS
3 / 14 matches
36%Clean Sheets
Aris
57%Clean Sheets
Panathinaikos

Με το αριστερό μπήκε ο Αρης στα πλέι οφ καθώς γνώρισε την ήττα απο τον Ολυμπιακό με 2-1, στο Καραϊσκάκης. Σε μία αναμέτρηση στην οποία βρέθηκε πίσω, ισοφάρισε, έβαλε δύσκολα στους Πειραιώτες ,αλλά λύγισε  από το πέναλτι του Ελ Αραμπί  στο 85.

Ηταν η πρώτη ήττα μετά απο τρείς νίκες και μία ισοπαλία για τους Θεσσαλονικείς που εντός έδρας μετρούν πέντε νίκες-δύο ισοπαλίες  και μία ήττα στα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχουν παίξει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδική απουσία είναι αυτή του Μαντσίνι, στον αντίποδα επιστρέφουν οι Μπεναλουαν και Ματέο Γκαρσία.

Ο Παναθηναϊκός  τα έκανε θάλασσα στην πρεμιέρα της Σούπερλιγκ και τα πλέι οφ μένοντας στο 1-1 με την ΑΕΚ. Ενώ ξεκίνησε με γκολ ,όπως και στην κανονική περίοδο, εν συνεχεία είδε μία “Ενωση” να παίρνει τα ηνία  και να ισοφαρίζει εκμεταλλευόμενη το κακό παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Μέσα σε όλα την ομάδα την χτύπησε ίωση που την αφήνει αποδεκατισμένη. Συγκεκριμένα, εκτός είναι οι  Βέλεθ, Γκατσίνοβιτς, Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Πέρεθ και Χατζηθεοδωρίδης, Μακέντα,

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη. Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Θεοχάρης, Σαρδέλης, Τσιριγώτης.

Update

Εκτός και ο Χουάνκαρ για τον Παναθηναϊκό

Προϊστορία: 3-4-3 στα τελευταία δέκα μεταξύ τους παιχνίδια,0-1-2 στα τελευταία τρία.

Εκτίμηση: Αγωνιστικά ο Αρης είναι σε καλύτερο επίπεδο και το ξεκάθαρο φαβορί.  Σαν σημείο θα πάμε με τον άσο και από κει και πέρα ,σαν ειδικό στοίχημα τα  2-3 τέρματα

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1  ή 2-3

 

(Visited 525 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x