ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Όνσε Κάλντας – Ντεπόρτες Τολίμα

Κολομβία: Όνσε Κάλντας – Ντεπόρτες Τολίμα
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την πρώτη τετράδα στο «Παλογκράντε» του Μανισάλες, με την τοπική Όνσε Κάλντας στην 4η θέση με 19 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την 3η στον βαθμολογικό πίνακα του Απερτούρα, Ντεπόρτες Τολίμα.

Ήττα με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά από την πρωτοπόρο του Απερτούρα, Μιγιονάριος, βλέποντας την Όνσε Κάλντας να «υποχωρεί» στην 4η θέση. Απόλυτα δίκαιο πάντως το αποτέλεσμα αυτό, καθώς η Όνσε Κάλντας είχε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και προτίμησε να παίξει πρωτίστως για τον ένα βαθμό, ενώ δεν είχε σημάδια αντίδρασης στο τελευταίο ημίωρο, μετά το πέναλτι με το οποίο η Μιγιονάριος άνοιξε το σκορ στο εξήντα. Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες για την Όνσε Κάλντας, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο «Παλογκράντε», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, «θύμα» έκπληξης η Ντεπόρτες Τολίμα την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Πατριότας, καθώς όχι μόνο ηττήθηκε 1-2 από την ομάδα της Τούνχα, αλλά βρέθηκε πλέον και στην 3η θέση, καθώς η κυπελλούχος Ατλέτικο Νασιονάλ εκμεταλλεύτηκε το αποτέλεσμα αυτό και πέρασε 2η. Δύο πέναλτι για τη Ντεπόρτες Τολίμα στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Πατριότας, με άστοχο αυτό του Ρανζέλ στο είκοσι έξι και εύστοχο του Κατάνιο δέκα λεπτά αργότερα. Η αδυναμία της πάντως να τελειώσει το ματς στην επανάληψη, όχι μόνο έδωσε την ευκαιρία στην Πατριότας να ισοφαρίσει σχεδόν από το πουθενά, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εβδομήντα τρία, αλλά να πραγματοποιήσει και την ανατροπή στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα για τη Ντεπόρτες Τολίμα, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ με την εθνική Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ ο μέσος Γκαρσία.

Προϊστορία: Εννέα νίκες για την Όνσε Κάλντας, τρεις για τη Ντεπόρτες Τολίμα και δύο ισοπαλίες, στις 14 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Παλογκράντε», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Αήττητη και γενικότερα εντελώς διαφορετική ομάδα η Όνσε Κάλντας στο «Παλογκράντε», σε σχέση με την εικόνα της μακριά από αυτό, ενώ πάντα υπολογίσιμη και επικίνδυνη η Ντεπόρτες Τολίμα, η οποία μάλιστα μαζί με την πρωτοπόρο Μιγιονάριες είναι οι ομάδες που έχουν τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στο Απερτούρα.

Εκτίμηση:  2-3 τέρματα

(Visited 321 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x