Spread the love

Στο Πλίμουθ, η τοπική ομάδα φιλοξενεί την  Τσέλτεναμ, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Λιγκ 1 . Πρόκειται για εξ αναβολής παιχνίδι.

Head to Head Record – Plymouth Argyle vs Cheltenham Town

Plymouth Argyle
(63%)

8
Matches

63%
12%
25%

5 Wins

1 Draws(12%)

2 Wins

Cheltenham Town
(25%)

75%Over 1.5
6 / 8 matches

25%Over 2.5
2 / 8 matches

13%Over 3.5
1 / 8 matches

25%BTTS
2 / 8 matches

50%Clean Sheets
Plymouth Argyle

25%Clean Sheets
Cheltenham Town

Οι  γηπεδούχοι κάνουν, πολύ απλά, ένα ονειρεμένο Μάρτιο. Ενα μήνα που όχι μόνο τους έχει φέρει νίκες  αλλά και καλό ποδόσφαιρο συν την απαραβίαστη εστία τους σε αυτό το διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ,μετά την ήττα απο τη Ρόδεραμ,  έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακροι την  έδρα τους  με τέσσερις νίκες, κόντρα σε Μόρκαμπ-Γουίμπλετον-Πόρτσμουθ και Ακρινγκρτν, ενώ  κατάφεραν να επικρατήσουν και της Μπόλτον, εκτός έδρας με 1-0.  Κάπως έτσι και εντελώς αθόρυβα σκαρφάλωσε  στην 4η θέση της βαθμολογίας  έχοντας 12-3-4 .

Με νίκη αρχίζει να βλέπει ακόμα και απευθείας άνοδο, έστω και αν απέχει  οκτώ πόντους από την  δεύτερη Γουίγκαν,αλλά σε ένα πρωτάθλημα με ανατροπές όλα είναι πιθανά.  Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει τέρματα υπέρ-κατά (29-14).

Η Τσέλτεναμ, στην ουσία, είναι αδιάφορη.  Δύσκολα θα πάει πάνω απο την 12η θέση,στην οποία και βρίσκεται, ενώ ουσιαστικά “καθάρισε”   την παραμονή στην κατηγορία με τις δύο σπουδαίες νίκες κόντρα σε Μόρκαμπ(1-3) και Γουίμπλετον (3-1).  Συνολικά έχει τρείς νίκες στην  τελευταία  τετράδα αγώνων, ενώ μακριά από την έδρα της έχει  3-8-7 με τέρματα 26-35.  Μετρά πέντε στα πέντε Over, τέσσερα από αυτά έχουν επιβεβαιώσει το Over 3.5.

Προϊστορία:  3-1-1, πρόπερσι 0-2

Εκτίμηση: Η Πλίμουθ είναι τρένο με ισορροπία στις γραμμές και πλέον δυνατό Focus  στον στόχο που  πρώτα είναι τα πλέι οφ και εν συνεχεία,αν μπορέσει, να κυνηγήσει την απευθείας άνοδο.  Η Τσέλτεναμ πάει ελεύθερα και χωρίς άγχος, κάτι που την κάνει επικίνδυνη. Λογικά ο άσος δύσκολα θα σπάσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 344 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x