ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Μπάγερν Μονάχου- Παρί

Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών:  Μπάγερν Μονάχου- Παρί
Spread the love

Στο Μόναχο η Μπάγερν φιλοξενεί την Παρί στον 1ο προημιτελικό του θεσμού με τις δυο ομάδες να έχουν προκριθεί στα νοκ αουτ με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση απόρροια των θετικών αποτελεσμάτων που είχαν νωρίτερα στον θεσμό.

Οι Βαυαρές ψάχνουν την 9η συνεχόμενη νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις και οι Παριζιάνες να διευρύνουν το δικό τους σερί στα 16 παιχνίδια παντού.

Οι Γερμανίδες θέλουν να φτάσουν στα ημιτελικά για 2η διαδοχική σαιζόν. Έχουν όλα τα φόντα να το πετύχουν αν αναλογιστεί κανείς πως μέσα στο 2022 είναι αήττητες σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας κερδίσει και στα έξι ματς που έχουν αγωνιστεί με 30-5 τέρματα.

Μάλιστα προέρχονται από δυο back to back νίκες , με το ίδιο σκορ 4-2, επί της Χόφενχάϊμ και της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης αλλά το οξύμωρο είναι πως βρίσκονται στην 2η θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα αφού στην κορυφή είναι η Βόλφσμπουργκ.

Ωστόσο στην παρούσα φάση θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη το Γερμανικό πρωτάθλημα και να επικεντρωθούν στην “μονομαχία” τους με την Παρί αφού το έπαθλο είναι ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Παρί , όπως και η αποψινή της αντίπαλος, δεν έχει κατακτήσει ποτέ στην ιστορία της το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά έχει φτάσει δυο φορές στον τελικό. Το 2015 και το 2017.

Όπως και η Μπάγερν έτσι και η Παρί είναι αήττητη μέσα στο 2022 σε όλες τις διοργανώσεις αφού η τελευταία τους χρονικά ήττα ήταν τον Νοέμβριο από την Λυών και μάλιστα ήταν συντριβή με 6-1!

Την πλάτη της Λυών βλέπει και στο Γαλλικό πρωτάθλημα αλλά είναι άξια αναφοράς η φετινή της πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ αφού στην φάση των ομίλων πέτυχε ένα 6/6 με 25-0 τέρματα.

Προϊστορία: Σε έξι μεταξύ τους παιχνίδια η Μπάγερν Μονάχου έχει κερδίσει στα μισά ενώ η Παρί τα δυο και μοιράζονται και μια ισοπαλία.

* Πρόκειται για ένα αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι για αυτό δεν θα ρισκάρω με σημείο εδώ αλλά θα ποντάρω στο Goal σε απόδοση 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 264 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x