Spread the love

Ο πρώτος από τους τρεις τελικούς του Ολυμπιακού είναι προ των πυλών, με την ομάδα του Πειραιά να έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία να γίνει πάρει τα ματς που πρέπει και να τερματήσει ακόμα και στην τρίτη θέση της κατάταξης!

Η Μονακό από πλευράς της θα παλέψει για τη νίκη, καθώς την χρειάζεται προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στην 8άδα. Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν και οι δύο ομάδες αναμένεται να τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα!

Εμείς θα πάμε με το λογικό και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, έχει περισσότερο βάθος και έχει δείξει πως είναι σε τρομερή κατάσταση. Επιπλέον το καθαρό διπλό έχει πολύ καλή απόδοση…

Πρόταση 2 με απόδοση 2.00

Πάμε τώρα στο σύνολο των πόντων. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ. Η Μονακό βέβαια από πλευράς της δεν είναι και η καλύτερη ομάδα στην άμυνα, γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Το λάιν είναι στους 161,5, όμως μπορεί εύκολα να το ξεπεράσουν οι δύο αντίπαλοι.

Πρόταση Όβερ 161,5 πόντοι με απόδοση 1.91

Τέλος, πάμε στα ειδικά και επιμένουμε… γαλλικά! Ο Μουσταφά Φαλ προέρχεται από μια καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, που σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να τον σταματήσει. Το λάιν του είναι στους 8,5 πόντους και το Όβερ είναι μονόδρομος.

Πρόταση Μουσταφά Φαλ Όβερ 8,5 πόντοι με απόδοση 1.87

(Visited 159 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x