ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Μεντεγίν – Μιγιονάριος   

Κολομβία: Μεντεγίν – Μιγιονάριος   
Spread the love

Πολύ μεγάλο ματς, το σπουδαιότερο του σημερινού προγράμματος, στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του Μεντεγίν, στο οποίο η ομώνυμη ομάδα έχει το απόλυτο και στοχεύει να βάλει τέλος στο εκτός έδρας αήττητο της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Απερτούρα, Μιγιονάριος.

Τρεις συνεχόμενες μονομαχίες με την Τζούνιορ για τη Μεντεγίν, δύο στον 1ο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα και μία για το πρωτάθλημα, οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία για την ομάδα του 74χρονου Ουρουγουανού, Χούλιο Κομεσάνια. Πρώτη εξ αυτών το 2-1 στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» στην πρώτη μονομαχία τους στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ δεύτερη το 1-2 στον επαναληπτικό στη Μπαρανκίγια, στον οποίο όμως η Μεντεγίν πανηγύρισε  την πρόκριση και «επιβίωσε» ταυτόχρονα σε αυτόν τον «εμφύλιο» της Κολομβίας στην διαδικασία των πέναλτι. Σπουδαίο επίσης και το 3-1 στην τρίτη συνεχόμενη μονομαχία τους στη Μπαρανκίγια, την φορά αυτή για το πρωτάθλημα, καθώς η Μεντεγίν όχι μόνο βρέθηκε στην πρώτη οκτάδα, αλλά πανηγύρισε το πρώτο της «διπλό» στο Απερτούρα. Πέντε νίκες για τη Μεντεγίν, σε ισάριθμα ματς στο Απερτούρα στο «Ατανάσιο Χιραρντότ», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο Αργεντινός μέσος Αρέγκι.

Στην άλλη πλευρά, απόλυτα δίκαιο 1-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Όνσε Κάλντας, σε ένα ματς στο οποίο το τελικό σκορ αδικεί τη Μιγιονάριος, καθώς η πρωτοπόρος του Απερτούρα επικράτησε πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που δείχνει το υπέρ της αποτέλεσμα. Πέρα από τα παραπάνω, επτά συνεχόμενες οι νίκες της στο Απερτούρα, μετριάζοντας και τις εντυπώσεις για τις δύο ήττες και τον αποκλεισμό από την Φλουμινένσε στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες (1-2, 0-2). Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες για τη Μιγιονάριος, σε έξι ματς στο Απερτούρα μακριά από το «Ελ Καμπίν», ενώ με την αποστολή της εθνικής Κολομβίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ ο γκολκίπερ Μοντέρο.

Προϊστορία: Έξι νίκες για τη Μεντεγίν, μία για τη Μιγιονάριος και τέσσερις ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ατανάσιο Χιραρντότ», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Επιλογή μεγάλου ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στο απόλυτο ή την αποτελεσματικότητα της Μεντεγίν στο γήπεδο της, εκτιμώντας πως αν αυτή την στιγμή είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να «πληγώσει» την πρωτοπόρο Μιγιονάριος.

Εκτίμηση:  1

(Visited 223 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x