ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μπαράζ Μουντιάλ 2022: Ουαλία- Αυστρία

Μπαράζ Μουντιάλ 2022:  Ουαλία- Αυστρία
Spread the love

Στο Κάρντιφ διεξάγεται ο ημιτελικός των πλέι οφ ανάμεσα στην Ουαλία και την Αυστρία και ο νικητής θα περιμένει όταν και αν το επιτρέψουν να αναμετρηθεί με το ζευγάρι Σκωτίας- Ουκρανία.

Η Ουαλία κατάφερε να προκριθεί στην συγκεκριμένη διαδικασία έχοντας νωρίτερα τερματίσει μπροστά από την Τσεχία και πίσω από το Βέλγιο στον προκριματικό όμιλο και με απολογισμό 4-3-1. Όχι άσχημα. Μάλιστα με το 1-1 που παραχώρησε την τελευταία αγωνιστική στους “Κόκκινους Διαβόλους” διεύρυνε και ένα αήττητο σε 7 αγώνες και με αυτό το θετικό σερί μπαίνει στο νοκ άουτ μπαράζ.

Μια χαρά τα έχει καταφέρει ο Ρόμπερτ Πέιτζ ο οποίος θυμίζω πως έχει τον ρόλο του υπηρεσιακού όσο ο Ράιαν Γκίγκς συνεχίζει να έχει δικαστικές περιπέτειες.

Παραδοσιακά μετά την τεράστια επιτυχία του Euro2016 βγάζει πάθος και συνοχή βς εθνική ομάδα ενώ ολοένα και πληθαίνει τις παρουσίες της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού.

Ερωτηματικό αποτελεί εάν “αναστηθεί” αγωνιστικά ο Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος είναι φάντασμα στην Ρεάλ αλλά και ο …υπαρχηγός Άαρον Ράμσεϊ ο οποίος μόλις πριν από λίγες ημέρες σκόραρε το “παρθενικό” του γκολ με την φανέλα της Ρέιντζερς έχοντας δυσκολευτεί χαρακτηριστικά να προσαρμοστεί στην ζωή της Σκωτίας.

Με το κλασικό “4-4-2” θα παραταχτεί η γηπεδούχος ομάδα έχοντας ως δίδυμο μπροστά τους: Ντάνιελ Τζέιμς- Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Αυστρία μπορεί να απογοήτευσε στον 6ο προκριματικό όμιλο , αφού τερμάτισε πίσω από Ισραήλ, Σκωτία και Δανία αλλά κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία μέσω της πρωτιάς της στον όμιλο του Nations League και της βαθμολογίας της στο Ranking.

O ομοσπονδιακός Φράνκο Φόντα προχώρησε σε ένα λίφτινγκ στις κλήσεις του με τους: Λινχαρτ , Λιούμπισιτς να είναι οι πιο ηχηρές αποχωρήσεις και αντίστοιχα οι: Ιλσάνκερ, Μπάιμαν οι πιο ηχηρές αφίξεις.

Δεν αλλάζει το “4-2-3-1” ο Φόντα με “καρέ” μπροστά τους: Σάμπιτζερ, Σοπφ, Μπαουμγκάρντερ και Αρναούτοβιτς.

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία υπάρχει και στην πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση αφού σε 8 παιχνίδια τους αμφότερες μετράνε από τρεις νίκες και μοιράζονται δυο ισοπαλίες.

* Αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι με τους Αυστριακούς ενδεχομένως να είναι ένα κλικ πιο μπροστά αλλά να εξισορροπείται αυτό το μικρό τους προβάδισμα από τον παράγοντα έδρα και τον όντως πατριωτικό τόνο που δίνει η Ουαλία ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια της. Άλλωστε και η απόδοση του 3,10 δεν είναι άσχημη με το ανάλογο ρίσκο στο ποντάρισμα μιας πιθανής ισοπαλίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

(Visited 273 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x