ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Φιλικό: Αγγλία- Ελβετία

Φιλικό: Αγγλία- Ελβετία
Spread the love

Στο Γουέμπλεϊ η Αγγλία υποδέχεται την Ελβετία σε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο εθνικές ομάδες οι οποίες αμφότερες εντυπωσίασαν στα προκριματικά του Μουντιάλ και στην παρούσα φάση βρίσκονται σε κατάσταση ανανέωσης και ανασύνταξης.

Τα “Τρία Λιοντάρια” να έχουν περάσει με στιλ από ακόμη μια προκριματική φάση αφού νωρίτερα στον όμιλο τους είχαν απολογισμό 8/10 νίκες ήταν αήττητα και τερμάτισαν με μια διαφορά + 6 από την 2η Πολωνία.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ είδε μάλιστα την ομάδα του να κερδίζει στα δυο τελευταία ματς στον όμιλο με χαρακτηριστική άνεση αφού σκόραρε συνολικά 15 γκολ απέναντι σε Αλβανία και Σαν Μαρίνο.

Ο 51χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των: Ράμσντεϊλ, Αλεξάντερ Άρνολντ, Έϊμπραχαμ, Ρις Τζέιμς που είναι “λαβωμένοι” ενώ καλείται να υπερασπιστεί ένα ρεκόρ που αριθμεί 8/9 νίκες εντός έδρας και 13 ματς αήττητου σε όλες τις διοργανώσεις

Νέα πρόσωπα οι αμυντικοί της Πάλας Μάρκ Γουεχί ,Τάιρεκ Μίτσελ αλλά και ο αμυντικός της Σάουθαμπτον Γουόκερ Πίτερς.

Οι Ελβετοί επίσης πραγματοποίησαν μια σούπερ πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ2022 αφού είναι ενδεικτικό πως τερμάτισαν στην κορυφή του ομίλου τους αφήνοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλίας στην ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ.

Το εθνικό συγκρότημα του Μουράτ Γιακίν δεν έχασαν και στα δυο παιχνίδια του απέναντι στην Σκουάντρα Ατζούρα ( 0-0,1-1) ενώ “κλείδωσε” την πρωτιά με ένα επιβλητικό 4-0 επί της Βουλγαρίας στο φινάλε.

Σημαντικές είναι ωστόσο οι απουσίες των: Ζακάρια, Σεφέροβιτς και Φράι.

Προϊστορία: Σε 16 μεταξύ τους παιχνίδια η Αγγλία έχει κερδίσει στα 11 ενώ έχει χάσει μόλις ένα αφού τα υπόλοιπα 4 είναι ισοπαλίες.

* Δεν αναμένω έντονο ρυθμό αφού οι ομάδες βρίσκονται στην τελική κρίσιμη ευθεία των εγχώριων πρωταθλημάτων τους και οι παίκτες είναι κουρασμένοι σωματικά και ψυχικά από μια ακόμη ιδιαίτερη , λόγω covid19 , και επίπονη σαιζόν. Τα 10/12 πιο πρόσφατα ματς των Άγγλων και τα 5/8 των Ελβετών άλλωστε έκρυβαν λίγα τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 332 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x