Spread the love

Στο Ελ Πάσο ,η Καλλιθέα κοντράρεται με την Κηφισιά στο Αθηναικό ντέρμπι της  Superleague 2 .

Oι γηπεδούχοι  προέρχονται απο δύο σερί ισοπαλίες ,η μία απέναντι στην Επισκοπή μ ε 1-1 και ή αλλη στο εξ αναβολής παιχν’ίδι με τον Λεβαδειακό όπου και πάλι το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.  Συνολικά η ομάδα του Βόκολου έχει τέσσερα ματς αήττητη με δύο νίκες και τις δύο πρόσφατες ισοπαλίες.

Εντός έδρας  έχει 7-0-2 στις εννιά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της  με πιο πρόσφατες τις νίκες επί Ρόδου και Ηροδότου αντίστοιχα.  Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα που είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας, πλήν των Μάλτσι και Μαρουκάκη.

Η Κηφισιά, αργά αλλά σταθερά, με πέντε  νίκες και μία ισοπαλία  στα έξι τελευταία παιχνίδια, έχει βρεθεί στην πρώτη πεντάδα .Απώλεια που της κόστισε ήταν το 1-1 ,εκτός έδρας με τη Ζάκυνθο και βρίσκεται στο -1 απο την αντίπαλο της .

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης που διεξήχθη το Σάββατο, ο τεχνικός του συλλόγου Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θοδωρής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟI: Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μάκης Παυλάκης, Μιχάλης Τόλιος, Βαγγέλης Γκότοβος, Νίκος Μουστάκης.

ΜΕΣΟΙ: Αντώνης Παπασάββας, Ντοριβάλ, Ρικάρντο Βαζ, Ματσέι Παλασέφσκι, Βασίλης Τζέλης, Φακούντο Φερνάντες, Γιάννης Οικονομίδης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ανδρέας Τεττέι, Νίκος Γιαννιτσάνης, Μιχάλης Κουιρουκίδης, Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, Μανώλης Καλλέργης.

Προϊστορία: Στον πρώτο γύρο η Κηφισιά κέρδισε 1-0

Εκτίμηση: Η Καλλιθέα είναι ομάδα που προσέχει την άμυνα, αλλά έχει τταλέντο με παίκτες όπως οι Τσιντώνης-Μουνιέ ,Κυνηγόπουλος να βγαίνει στο τρανζίσιον.  Η Κηφισιά είναι και αυτή ομάδα αρκετές επιθετικές αρετές.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

(Visited 214 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x