ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

 Ισπανία Β΄: Λας Πάλμας – Λεγκανές

 Ισπανία Β΄: Λας Πάλμας – Λεγκανές
Spread the love

 Το ματς με το οποίο ολοκληρώνεται χρονικά το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Ισπανίας, βρίσκοντας τη Λας Πάλμας, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 12η θέση με 44 βαθμούς και τη Λεγκανές στην 15η με δύο λιγότερους.

Επικράτηση με 1-0 για τη Λας Πάλμας την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Βαγιαδολίδ, με το οποίο οι «νησιώτες» όχι μόνο επέστρεψαν στα τρίποντα μετά από έξι αγωνιστικές, αλλά έβαλαν εμπόδια ταυτόχρονα στους γηπεδούχους στη μάχη που δίνουν για την απευθείας άνοδο. Πιο απειλητική η Λας Πάλμας στην αναμέτρηση με την Βαγιαδολίδ, με το 1-0 από το τέρμα του Αλβανού επιθετικού Σαντίκου στο εξήντα απόλυτα δίκαιο, καθώς οι «νησιώτες» εκμεταλλεύτηκαν το άγχος και γενικότερα τη μετριότητα της αντιπάλου τους στο μεταξύ τους ματς. Επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για τη Λας Πάλμας, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ με την εθνική U19 της Ισπανίας ο επιθετικός Αλμπέρτο Μολέιρο.

Στην αντίπερα όχθη, 1-1 για τη Λεγκανές φιλοξενώντας την Σπόρτινγκ Χιχόν, με τη «μικρή» ομάδα της Μαδρίτης όχι μόνο να απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη και να αποφεύγει τις περιπέτειες, αλλά αήττητη πλέον για οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές. Σε ρηχά νερά πάντως με την ανώτερη και πιο απειλητική στο μεταξύ τους ματς Σπόρτινγκ Χιχόν, στο οποίο ισοφάρισε κόντρα στην ροή του αγώνα, μετά από ένα λάθος του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων στο πεντηκοστό δεύτερο λεπτό, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρουμπέν Πάρδο. Πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες για τη Λεγκανές, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Μπουτάρκε», ενώ με την εθνική Νιγηρίας ο στόπερ Ομερούο, με αυτή της Ιαπωνίας ο μέσος Σιμπασάκι και με τον Παναμά για τα προκριματικά του Μουντιάλ ο επιθετικός Μπαρσένας.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Λας Πάλμας, μία για τη Λεγκανές και μία ισοπαλία, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχους τους «νησιώτες».

Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, καθώς δεν θέλω να ρισκάρω με σημείο σε μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 426 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x