ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Φιλικό: Αγγλία- Ακτή Ελεφαντοστού

Φιλικό: Αγγλία- Ακτή Ελεφαντοστού
Spread the love

Στο Γουέμπλεϊ η Αγγλία υποδέχεται την Ακτή Ελεφαντοστού σε ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο τα “Τρία Λιοντάρια” θα ψάξουν την 2η νίκη τους μέσα στο 2022 μετά την πρόσφατη επί της Ελβετίας (2-1) ενώ οι Ιβοριανοί ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την ήττα που γνώρισαν στην Μασσαλία από την Γαλλία με το ίδιο σκορ.

Τα “Τρία Λιοντάρια” με αρκετά νέα πρόσωπα ( Γκουεχί, Γουόκερ Πίτερς, Μίτσελ) και σε σχηματισμό “3-4-3” επικράτησαν δύσκολα της Ελβετίας με ανατροπή με 2-1 αλλά έστω και έτσι διεύρυναν το εντός έδρας ρεκόρ τους σε μόλις 1/22 ήττες εκ των οποίων μάλιστα οι 18 είναι νίκες.

Οι: Γκρίλις, Στέρλινγκ, Μπέλιγχαμ αναμένεται να είναι βασικοί ενώ ο Χάρι Κέιν ψάχνει ακόμη 4 γκολ για να πιάσει τον Γουέιν Ρούνεϊ που σημαίνει πως θα το κυνηγήσει το γκολ ακόμη και να μην ξεκινήσει βασικός.

Οι Ιβοριανοί μπορεί να προηγήθηκαν με ένα υπέροχο τέρμα του Πεπέ στην Μασσαλία της Γαλλίας αλλά πλήρωσαν και πάλι την αφέλεια τους στα μετόπισθεν και την ολιγωρία τους σε μια στημένη φάση με αποτέλεσμα να χάσουν τελικά με 2-1.

Το καλό νέο για τον εκλέκτορα Πατρίς Μπομέλ είναι πως οι: Σινγκό, Τραορέ και Κουαμέ που δεν έπαιξαν κόντρα στους τρικολόρ είναι τώρα διαθέσιμοι.

Σκοράρει με σχετική ευκολία αφού είναι χαρακτηριστικό πως βρήκε δίχτυα 6 φορές σε 4 αγώνες της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Προϊστορία: Οι δυο εθνικές ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

* Από το Euro2020 και μετά η εθνική Αγγλίας μπροστά στο κοινό της έχει δεχτεί γκολ τόσο από την Ελβετία όσο και από την Ουγγαρία ενώ μονάχα οι εθνικές ομάδες της Αλβανίας και της Ανδόρας δεν έχουν βρει δίχτυα στο Γουέμπλεϊ.

Την ίδια ώρα οι “Ελέφαντες” της Ακτής έχουν σκοράρει 6 γκολ σε 4 αγώνες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ενώ βρήκαν δίχτυα και με τον Πεπέ στην Μασσαλία τις προάλλες. Μην ξεχνάμε πως οι επιθετικοί της εθνικής ομάδας του Πατρίς Μπομέλ ( Πεπέ, Ζαχά, Αλέρ, Κορνέ) είτε παίζουν στην Premier League είτε έχουν αγωνιστεί σε αυτή την κατηγορία στο πρόσφατο παρελθόν. Σε απόδοση διπλασιασμού το Goal εδώ είναι Value bet.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 212 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x