Spread the love

Επιλογές απο τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια της Superleague 2

Bέροια-Ηρακλής

Ακόμα μία νίκη, 19η στη σεζόν,  και τέταρτη σερί  στη Σούπερ Λιγκ 2 , με το 0-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό για την πρωτοπόρο.  Πιο πρόσφατη “γκέλα” το 1-1 με τη Λάρισα για να ακολουθήσουν  τα τέσσερα σερί τρίποντα για τη “Βασίλισσα του Βορρά” που σε αυτό το διάστημα δεν έχει δεχτεί γκολ.   Ο Πασάς έχει φτάσει τα 21 γκολ( σκοράρει επτά σερί αγωνιστικές) και αποτελεί τον μπόμπερ της κατηγορίας που σπάει όλα τα ρεκορ.  Αν βάλει άλλα έξι ,ισοφαρίζει το ρεκόρ του Μάνου(ΟΦΗ) με 27  γκολ και μπορεί και να το καταρρίψει . Εντός έχει 11-1-0.

Ο Ηρακλής έχει τρία ματς  αήττητος  με μία νίκη επί του Απόλλων Λάρισας και δύο ισοπαλίες με Ολυμπιακό Βόλου(0-0 εκτός) και Σέρρες (1-1 ,εντός). Μετρά 34 βαθμούς με 3-7-2 μακριά από την έδρα της .

Προϊστορία: 0-1-1 την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση:  Η Βέροια κάνει ..επαγγλεματικές νίκες, ο στόχος του Ηρακλή θα είναι να πάρει ότι καλύτερο μπορεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ : 1/U3.5

 

Πιερικός-Απόλλων Λάρισας

Οριακό ματς για τον Πιερικό  που με την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ Β και την ήττα από τη Λάρισα  όντας στο +2  από την επικίνδυνη ζώνη ψάχνει  την επιτυχία που του δώσει την ευκαιρία να ανασάνει βαθμολογικά.  Εντός έδρας έχει 3-5-3, πιο πρόσφατη επιτυχία, εντός έδρας, το 3-0 με τα Τρίκαλα.

Ο Απόλλων Λάρισας είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη με τη νίκη κόντρα στην Καρδίτσα με 2-1.   Τεράστια η νίκη για τους αποψινούς φιλοξενούμενους οι οποίο εκτός έδρας  μετρούν 3-3-6, έχοντας 9 under  σε 15 εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Προϊστορία: 0-1-0

Εκτίμηση:  Οι γηπεδούχοι ,έστω και δύσκολα θα κερδίσουν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

Ρόδος -Λεβαδειακός

Σε δύσκολη κατάσταση η Ρόδος  η οποία πήρε το 0-0  από τον Ηρόδοτο ωστόσο έμαθε ότι της αφαιρέθηκαν 8 βαθμοί για περσινή υπόθεση, με αποτέλεσμα να έχει 24 βαθμούς και να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβσμό όντας κάτω απο τη ζώνη. Μάλιστα η διοίκηση έξέδωσε σκληρή ανακοίνωση αναφέροντας πως θα προσφύγει στο cas .Εντός έδρας  έχει 5-2-5 με 9 under  και 3 over.

O Λεβαδειακός είναι πρωτοπόρος με 50 βαθμούς  πήρε +3  καθώς κέρδισε στα χαρτιά τον αγώνα με την Καλαμάτα ελέω  προβλήματος των Μεσσήνιων με τις κάρτες  υγείας.  Είναι στο +3 απο την δεύτερη Καλλιθέα την οποία δεν μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας, μένοντας στο 1-1.  Εκτός έδρας 6-2-3.

Προϊστορία:  Δεν υπάρχει την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Η Ρόδος ,πλέον, παίζει τη  ζωή της άρα θα προσπαθήσει να κλέψει ότι μπορεί , Αλλωστε έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει παίξει.  Ο Λεβαδειακός είναι φουλ επιθετική ομάδα με μεγάλη ποιότητα  και ξέρει ότι αν κερδίσει κάνει το πιο αποφασιστικό βλήμα για την πρωτιά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/u3.5

 

.

 

(Visited 167 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x