ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Νιούελς – Πλατένσε       

Αργεντινή: Νιούελς – Πλατένσε       
Spread the love

Στο «Μαρσέλο Μπιέλσα» το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τη Νιούελς αήττητη για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές και με στόχο το τρίποντο που θα την φέρει στην πρώτη τετράδα του 1ου ομίλου.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι 28 ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο γκρουπ, από τα οποία την πρόκριση στα χιαστί νοκ άουτ ματς των πλέι οφ θα πάρουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τέσσερις πρώτες θέσεις κάθε ομίλου.

Επικράτηση με 1-0 για τη Νιούελς την περασμένη εβδομάδα στο «Χιγάντε Ντε Αρογίτο» στο εκτός έδρας ντέρμπι μίσους με την Ροζάριο Σεντράλ, με τους «λεπρούς» όχι μόνο να παραμένουν αήττητοι για τέταρτη συνεχόμενη, αλλά να ανεβαίνουν στην 6η θέση του 1ου ομίλου, αξιώνοντας μάλιστα με νέα νίκη σήμερα και άλμα στην πρώτη τετράδα. Σπουδαίες ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ντέρμπι στην έδρα της Ροζάριο Σεντράλ, στο οποίο η Νιούελς είχε ένα δοκάρι στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και στο οποίο το κοντινό πλασέ του Γκαρσία στο πεντηκοστό τρίτο λεπτό «πάγωσε» στην κυριολεξία το «Χιγάντε Ντε Αρογίτο». Είχαν προηγηθεί, το εκτός 2-1 σε βάρος της Ταγέρες, το 4-0 φιλοξενώντας την Ατλέτικο Τουκουμάν και το 2-2 στο «Εύα Περόν» της Χουνίν με την τοπική Σαρμιέντο, στο οποίο η Νιούελς είχε τη μόνη της απώλεια στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, παρά το γεγονός πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο ματς δύο φορές μπροστά στο σκορ.

Στον αντίποδα, χαρακτηριστικό για την Πλατένσε, πως οι επτά βαθμοί που έχει μέχρι τώρα στη Λίγκα Προφεσιονάλ ήρθαν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και πιο συγκεκριμένα, από το εντός 1-0 της πρεμιέρας σε βάρος της Ταγέρες, το 2-2 στην συνέχεια στην έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν και το 2-0 φιλοξενώντας την Σαρμιέντο. Μεγάλος προβληματισμός πάντως και προσγείωση στην πραγματικότητα στις τέσσερις αγωνιστικές που ακολούθησαν, καθώς η Πλατένσε γνώρισε ισάριθμες ήττες. Πιο συγκεκριμένα, εντός 0-1 από τη Μπάνφιλντ, το ίδιο σκορ στην Σάντα Φε από την τοπική Ουνιόν, 1-2 φιλοξενώντας την Πατρονάτο, ενώ βαρύ 0-4 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της νεοφώτιστης Τίγκρε.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για τη Νιούελς το 2021, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία στο «Μαρσέλο Μπιέλσα» με την Πλατένσε.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, το momentum της Νιούελς, το αρνητικό σερί και την προβληματική εικόνα το τελευταίο διάστημα της Πλατένσε, αλλά και το ότι οι φιλοξενούμενοι χάνουν αρκετή από τη δύναμη τους μακριά από το γήπεδο τους.3

Εκτίμηση:  1

(Visited 294 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x