ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Σαν Λορέντζο – Ατλέτικο Τουκουμάν       

Αργεντινή: Σαν Λορέντζο – Ατλέτικο Τουκουμάν       
Spread the love

Στο «Πέδρο Μπιδεγαΐν» το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Σαν Λορέντζο, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 12η θέση του 1ου ομίλου και την Ατλέτικο Τουκουμάν ουραγό στο ίδιο γκρουπ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι 28 ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο γκρουπ, από τα οποία την πρόκριση στα χιαστί νοκ άουτ ματς των πλέι οφ θα πάρουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τέσσερις πρώτες θέσεις κάθε ομίλου.

Ισοπαλία με 0-0 για την Σαν Λορέντζο στο ντέρμπι μίσους της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Ουρακάν, με την «σικλόν» να αδυνατεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της, μετά το 1-0 που είχε προηγηθεί στην έδρα της Ταγέρες. Φλύαρη και άστοχη η Σαν Λορέντζο στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι με την Ουρακάν, στο οποίο πάντως μπορούσε, αν υπήρχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, να είχε πάρει κάτι περισσότερο και στο οποίο όμως έδωσε δικαιώματα στο φινάλε, καθώς η αντίπαλος της άγγιξε το 0-1 στη μοναδική της επιθετική προσπάθεια στο ενενήντα. Τριπλός ο στόχος πλέον στο σημερινό ματς, καθώς θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα, να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση, αλλά και να «σπάσει» το ρόδι στο «Πέδρο Μπιδεγαΐν», καθώς δεν έχει νίκη ακόμα στο γήπεδο της σε τρία ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ (0-1-2).

Στην άλλη πλευρά, τρεις συνεχόμενες ήττες για την Ατλέτικο Τουκουμάν, οι οποίες την διατήρησαν στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου, με την πρώτη εξ αυτών το βαρύ 0-4 στην έδρα της Νιούελς και τις επόμενες δύο στο γήπεδο της, με 0-4 αρχικά στο  «Χοσέ Φιέρο» από την Ράσινγκ, ενώ 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική από την Σεντράλ Κόρδοβα. Μόνο ήττες επίσης για την Ατλέτικο Τουκουμάν σε τρία ματς μακριά από την έδρα της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ μεγάλη η πίεση πλέον για τον 47χρονο Χουάν Ανσκονσάμπαλ, ο οποίος με νέα ήττα σήμερα πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο τιμόνι της.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για την Σαν Λορέντζο το 2017, ενώ το ίδιο σκορ για την Ατλέτικο Τουκουμάν το 2018, στις δύο μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πέδρο Μπιδεγαΐν».

Η αλήθεια είναι πως η απρόβλεπτη Σαν Λορέντζο δεν πείθει. Παρόλα αυτά, δείγμα θετικό τόσο στο 1-0 στην έδρα της Ταγέρες όσο και στο 0-0 με την Ουρακάν, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να επικρατήσει στο ντέρμπι, εκτιμώντας πως μπορεί να σπάσει το ρόδι σήμερα στο «σπίτι» της, από την στιγμή που απέναντι υπάρχει η προβληματική και ουραγός του 1ου ομίλου, Ατλέτικο Τουκουμάν.

Εκτίμηση:  1

(Visited 280 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x