Spread the love

Ποντάρουμε στα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της Λιγκ 1  με το ενδιαφέρον σε ουρά και άνοδο να είναι τεράστιο.

 

Γουίγκαν-Ακρινγκτον

Παίζει με τη φωτιά η Γουίγκαν η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Μπόλτον και δίνει δικαίωμα ελπίδας σε Ντόνς και Πλιμουθ να ελπίζουν για την δεύτερη θέση αλλά ,γιατί όχι και για την πρώτη αν κάνει γκέλες η Ρόδεραμ. Μετράει αήττητο έξι αγώνων (4-2-0)  Είναι δεύτερη και στο -1 από την Ρόδεραμ,ενώ εντός έχει 12-4-4  και μόλις μία ήττα στα τελευταία 12 παιχνίδια που έχει δώσει .

Η Ακρινγκτον είναι αδιάφορη. Με μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει και 0-2-2 στα τελευταία τέσσερα, η φιλοξενούμενη έμεινε στο 4-4 με την Τσέλτεναμ σε ένα επικό ματς.  Εκτός έδρας έχει 3-4-12  και μετρά 8 αγώνες χωρίς διπλό στις πιο πρόσφατες εξόδους της(0-2-6).

Προϊστορία: 4-3 πέρυσι.

Εκτίμηση: Η Γουίγκαν θέλει τη νίκη  απένaντι σε μία αδιάφορη ομάδα .  Ο άσος του 154 δεν με καλύπτει 100% και πάω με άσο Γουίγκαν και over 1.5

ΠΡΟΤΑΣΗ : 1/Over 1.5

 

Nτονς-Κρου

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, ίσως την καλύτερη της ιστορίας της, είναι η γηπεδούχος ομάδα με 13 παιχνίδια αήττητη (10-3-0) και κοντά ακόμα και στην απευθείας άνοδο.  Εντός έδρας μετρά 11-5-4 και αν ήταν λίγο πιο σταθερή, ειδικά στην αρχή, θα  ήταν ακόμα πιο ψηλά. Τα τελευταία δύο ματς  τα έχει πάρει “επαγγελματικά” κόντρα σε Κέμπριτζ(0-1) και Σριούσμπερι (2-0).

Η Κρου έχει υποβιβαστεί  καθώς χρειάζεται ένα μεγάλο θαύμα για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία . Με 12 ήττες και μία νίκη στα τελευταία ματς οι φιλοξενούμενοι  θα παίξουν κάθε ματς και ότι βγεί.  Εχουν έξι σερί ήττες και 2-3-14 μακριά από την  έδρα τους.

Προϊστορία: 3-0-2 με δύο σερί διπλά για την Κρου

Εκτίμηση: Αν και υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο άσος είναι ξεκάθαρος η επιλογή μου θα είναι τα 2-3 τέρματα μιας και οι Ντονς δεν ανοίγουν ιδιαίτερα τους αγώνες του με 12 under στα 20 ματς

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

Μόρκαμπ-Οξφορντ

Η Μόρακμπ έκανε πάρτι ,απέναντι στην Μπερτον , το Σάββατο, επικρατώντας με 3-0  και πλέον είναι στο -2 από την σωτηρία.  Ολα τα λεφτά ο Κάιλ Στόκτον, που με 20 γκολ και αρκετές ασίστ παλεύει μόνος του στην επίθεση ,αλλά η παθογένεια είναι η άμυνα εκεί που η ομάδα δέχεται  εύκολα γκολ καθώς με 79 γκολ παθητικό έχει την χειρότερη άμυνα  στην κατηγορία  και τη δεύτερη χειρότερη ,απο την Τσάμπιονσιπ και κάτω. Τα πρωτεία τα έχει η Πίτερμπορο με 80 γκολ παθητικό. Εντός έδρας  6-7-7.

Η Οξφορντ  τα  θαλασσώνει αλλά έχει ακόμα ευκαιράι για τα πλέι οφ. Εμεινε στο 1-1 με την Ιπσουιτς και έχασε από την Πλιμοιυθ. Και στα δύο ματς ήταν  φαβορί και στα δύο δεν ήταν αρκετά επιθετική για να κάνει τη δουλειά.  Εκτός έδρας 8-4-8 και 3-3-1 στα τελευταία επτά.

Προϊστορία: 1-2-1 το 15-16 τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι στο 2-4.

Εκτίμηση: Δύο ομάδες που καίγονται για τη  νίκη, η κάθε μια  για διαφορετικούς λόγους. Δεν θα πάω με δσημείο και το φαβορί που είναι η Οξγφορντ αλά θα πάω με γκολ γκολ και οβερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ -γκολ και οβερ  

(Visited 573 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x