Spread the love

Δύο εξ αναβολής αγώνες στη Λιγκ 2 που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον για τις ομάδες εν όψει πλέι οφ και απευθείας ανόδου.

 

Σάλφορντ-Πόρτ Βέιλ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Σάλφορντ η οποία μετρά τέσσερις σερί νίκες και αν κάνει και την πέμπτη μπαίνει στα πλέι οφ ανόδου και θα κληθεί να παραμείνει εκεί.  Οι τέσσερις σερί νίκες ήρθαν μετά από πολύ καλό ποδόσφαιρο. Συνολικά έχει έντεκα παιχνίδια αήττητη (7-4-0).  Υπάρχει ένα θέμα με τον τραυματισμό του καλύτερου της αμτυντικού, Τέρνμπουλ ο οποίος είναι αμφίβολος.  Εντός έχει 9-7-3.

Η Πόρτ Βέιλ  έχει μία μεγάλη ευκαιρία, αν κερδίσει, να εδραιωθεί στην 3η  θέση της βαθμολογίας ,μιας και είναι ισόβαθμη με άλλες τρεις ομάδες(Νορθάμπτον-Μπρίστολ Ρόβερς-Μάνσφιλντ). Είναι αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει με 5-1-0. Εκτός έδρας  έχει 8-6-5  και 3-4-1 στις πιο πρόσφατες εξόδους της με δύο σερί νίκες  κόντρα σε Μπράντφορντ και Μπάροου με το ίδιο μάλιστα σκορ (1-2).

Προϊστορία: 1-1-0 ,πέρσι 1-0

Εκτίμηση: Και οι δύο είναι σε καλό φεγγάρι και έχουν στόχους. Επιλογή μου το γκολ γκολ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

Φόρεστ Γκριν-Μάνσφιλντ

Κέρδισε Κόλτσεστερ(0-1) και Σκάνθορπ (1-0) χωρίς να ικανοποιήσει αλλά είναι πρώτη και με +4 από την Εξετερ.  Ο λόγος για τη Φόρεστ Γκριν η οποία σε κάθε περίπτωση φαίνεται να έχει χαλαρώσει με αποτέλεσμα το +10 + που είχε μέχρι πριν απο ένα μήνα να έχει μειωθεί, μένοντας για  οκτώ αγώνες χωρίς νίκη.. Τραυματίστηκε και ο πρώτος της σκόρερ Στίβενς(23 γκολ ) και το δεκάρι της  (Ειτσινσον) με αποτέλεσμα με σοπιθετικά η ομάδα να έχει θέμα. Εντός έδρας  μετρά 12-3-4.

Η Μάνσφιλντ παλεύει και για την απευθείας άνοδο. Με 66 βαθμούς είναι ισόβαθμη με Βειλ-Νορθάμπτον-και Μπρίστολ Ρόβερς  και με νίκη μπαίνει και σε τροχιά απαευθείας ανόδου ,ειδικά αν χάσει η Βειλ και κερδίσει εκείνη σήμερα. Μετρά  τέσσερα ματς αήττητη (3-1-0)  με τη  νίκη κόντρα στη Νορθάμπτον,το Σάββατο, με 1-0.  Μάλιστα εκτός έδρας έχει πάρει επτά βαθμούς στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Προϊστορία: 1-2-2, και τρία χρόνια αήττητη η Μάνσφιλντ στην  έδρα της Φόρεστ Γκριν .

Εκτίμηση: Οι  απουσίες της γηπεδούχου είναι σημαντικές, η Μάνσφιλντ είναι απειλητική .

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

 

(Visited 460 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x