Spread the love

Στο Σεντ Τζειμσις Παρκ ,η  Νιουκάστλ παίζει με τους Γούλβς  στην αναμέτρηση που ανοίγει την 32ηαγωνιστική της Πρέμιερ.

 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες, όλες εκτός έδρας και σερί από Τσέλσι και Εβερτον(1-0) αλλά και την Τότεναμ (5-1). Εχουν 31  βαθμούς αλλά μαθηματικά δεν έχουν καθαρίσει με την κατηγορία. Μένουν ακόμα 8 ματς και σαφέστατα η ομάδα χρειάζεται βαθμούς, ακόμα και αν είναι στο +9 από τον υποβιβασμό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Χάουι  δεν θα  έχει μαζί της τους Καλούμ Γουίλσον(επιθ)-Τριπιέρ(μπακ)-Χέιντεν(στόπερ) και Λιούις (αρ. μπακ),ενώ  στον αντίποδα επιστρέφουν ο μέσος Αλμιρόν (Κορονοϊό)  και ο στόπερ Φερνάντεζ.

Εντός έδρας ,η ομάδα μετρά πέντε παιχνίδια αήττητη, με δύο ισοπαλίες και τρείς σερί νίκες κόντρα σε Εβερτον -Αστον Βίλα και Μπράιτον.

Οι Γούλβς κυνηγάνε την 6η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, όντας στο -2 απο την  Γουέστ Χαμ. Μετρά τρείς νίκες και μία ήττα(2-3 απο τη Λιντς) ,στα τελευταία τέσσερα ματς που έχει παίξει.  Εκτός έδρας είναι ομάδα που προσέχει την άμυνα της, εκμεταλλεύεται τους χώρους και είναι αποτελεσματική όταν πρέπει ,έχοντας πέντε νίκες και δύο ήττες εκτός έδρας.  Χαρακτηριστικό είναι ότι στα τέσσερα απο τα πέντε διπλά δεν δέχτηκε γκολ.

Αγωνιστικά, ο Λάνγκε δεν έχει μαζί του, τους Νέβες και Χιμένεθ, βασικός ο Ποντένσε.

Προϊστορία: Το 2011 ο τελευταίος άσος της Νιουκάστλ ,έκτοτε 0-3-2 ,με δύο σερί 1-1 σκορ.

Εκτίμηση: Η Νιουκάστλ έχει δυναμική εκτός έδρας, οι φιλοξενούμενοι  συνέπεια εκτός.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

(Visited 492 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x