ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Serie A

Α΄ Ιταλίας: Μπολόνια- Σαμπντόρια

Α΄ Ιταλίας:  Μπολόνια- Σαμπντόρια
Spread the love

Στο Stadio Renato Dall΄Ara η Μπολόνια αντιμετωπίζει Σαμπντόρια με τις δυο ομάδες να βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία αλλά την ομάδα του Μάρκο Τζιανπάολο να είναι σε πιο δυσχερή θέση ούσα στην 16η και στο + 7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι θα μπούνε με καλή ψυχολογία αφού την περασμένη αγωνιστική δεν έχασαν από την Μίλαν (0-0) που διεκδικεί φέτος το σκουντέτο ενώ σίγουρα παίζουν παθιασμένα και για τον προπονητή τους , τον Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, ο οποίος δίνει για 2η φορά την μεγάλη “μάχη” με τον καρκίνο έχοντας τις ευχές όλων να βγει και πάλι νικητής.

Χρέη πρώτου προπονητή θα έχει και πάλι ο Εμίλιο Ντε Λέο ο βοηθός του 53χρονου Σέρβου τεχνικού και με μοναδικό απόντα και πάλι τον Λορέντζο Ντε Σιλβέστρι αναμένεται να δούμε το “3-5-2” με επιθετικό δίδυμο τους: Μούσα Μπάροου- Μάρκο Αρναούτοβιτς.

Η “Σαμπ” με απολογισμό τρεις νίκες μέσα στο 2022 είναι λογικό να μην μπορεί ακόμη να νιώθει άνετη σχετικά με την παραμονή της στην κατηγορία ενώ είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί στα 7 εναπομείναντα παιχνίδια ακόμη κι άλλους βαθμούς για να παραμείνει και την νέα σαιζόν στα μεγάλα σαλόνια.

Την περασμένη αγωνιστική έχασε από την Ρόμα με 1-0 από τέρμα του Μικιταριάν και έτσι πλέον έχει συμπληρώσει 4/5 ήττες στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην κατηγορία ωστόσο παραμένει πάνω από την 18η Τζένοα και την 19η Βενέτσια στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Μάρκο Τζιανπάολο θα ψάξει απόψε την 100η του νίκη στην Σέριε Α΄ για να κάνει η ομάδα του ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της και κακά τα ψέμματα και ο ίδιος στην 2η θητεία του στο Marassi και μετά και το αποτυχημένο πέρασμα του από την Τορίνο θέλει να κάνει ένα restart στην καριέρα του.

Μια σχετικά γρήγορη παραμονή με την Σαμπντόρια στην παρούσα φάση θα είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο “4-3-2-1” ο Σένσι θα παίξει στο “10” με επιθετικό δίδυμο τους: Σαμπίρι και Καπούτο.

Προϊστορία: Η Μπολόνια έχει κερδίσει στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της την Σαμπντόρια σε όλες τις διοργανώσεις. Το χαρακτηριστικό σε αυτή την προϊστορία είναι πως σε όλα αυτά το ημίχρονο ήταν ισόπαλο.

* Η Μπολόνια δεν έχει κερδίσει στα 10/11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ενώ την ίδια ώρα η Σαμπντόρια έχει ηττηθεί στα 5/7 τελευταία. Μπλέξιμο. Για αυτό θα επιλέξω το Χ στο ημίχρονο ( 2.00) αφού το ματς το περιμένω αρκετά ισορροπημένο και τις δυο ομάδες να μπαίνουν αρκετά συντηρητικά τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο ενώ το συγκεκριμένο ποντάρισμα ενισχύεται και από την πρόσφατη παράδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

(Visited 189 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x