ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Λανούς – Αλντοσίβι  

Αργεντινή: Λανούς – Αλντοσίβι  
Spread the love

Με στόχο να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του 2ου ομίλου της Λίγκα Προφεσιονάλ η Λανούς, την στιγμή πάντως, που η Αλντοσίβι έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και με νέα επιτυχία θα διατηρηθεί στην πρώτη τετράδας του ίδιου γκρουπ.

Να σημειωθεί, πως οι 28 ομάδες που μετέχουν στη Λίγκα Προφεσιονάλ είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους και πως την πρόκριση για τα χιαστί νοκ άουτ ματς των πλέι οφ παίρνουν μόνο οι τέσσερις πρώτες εξ αυτών.

Έξι ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για τη Λανούς, η οποία μετά και το 1-3 της προηγούμενης αγωνιστικής στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι» από την Βέλεζ, όπου έπεσε μάλιστα «θύμα» ανατροπής, βρέθηκε στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου της Λίγκα Προφεσιονάλ. Αποτυχία σίγουρα, τουλάχιστον προς ώρας, για την ομάδα του 50χρονου Χόρχε Αλμιρόν, η οποία ξεκίνησε με στόχο να βρεθεί στα πλέι οφ, ενώ 0-0 και στην πρεμιέρα της στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα στην Βενεζουέλα με τη Μετροπολιτάνος. Δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς επίσης αυτή την εβδομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς μετά το σημερινό, την Πέμπτη φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στην άλλη πλευρά, τρεις συνεχόμενες νίκες όπως προαναφέρθηκε για την Αλντοσίβι στη Λίγκα Προφεσιονάλ, η οποία έχει ξεπεράσει για την ώρα το ταβάνι της και η οποία βρίσκεται πλέον στην 4η θέση του 2ου ομίλου. Επικράτηση με 1-0 αρχικά φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Τίγκρε, με το νικητήριο γκολ δύο λεπτά πριν το φινάλε, εντός 3-1 ακολούθως σε βάρος της Πατρονάτο, ενώ το ίδιο σκορ την προηγούμενη αγωνιστική στο «κοιμητήριο των ελεφάντων» της Σάντα Φε με την τοπική Κολόν, στο οποίο «χτύπησε» την αντίπαλο της με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Προϊστορία: Μοιρασμένο απόλυτα το ρεκόρ, σε τρία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Λανούς. Πιο συγκεκριμένα, 2-0 για τη Λανούς το 2016, 0-0 το 2017, ενώ 1-0 για την Αλντοσίβι το 2018.

Σε παλαιότερες διοργανώσεις, η τιμή του «άσου» στο συγκεκριμένο ζευγάρι θα θεωρούταν ελκυστική. Παρόλα αυτά, βάσει των παραπάνω και της αγωνιστικής «κοιλιάς» της Λανούς, για τα σημερινά δεδομένα δεν έχει αξία.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 390 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x