ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Τζαγκουάρες – Όνσε Κάλντας    

Κολομβία: Τζαγκουάρες – Όνσε Κάλντας    
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την πρώτη οκτάδα και τα πλέι οφ στο «Τζαραγκουάι» της Μοντερία, με την τοπική Τζαγκουάρες, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 13η θέση με 17 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την 8η στον βαθμολογικό πίνακα, Όνσε Κάλντας.

Ισοπαλία με 1-1 για την Τζαγκουάρες την προηγούμενη αγωνιστική στο Ριονέγκρο με την ομώνυμη ομάδα, βλέποντας την ομάδα της Μοντερία με το αποτέλεσμα αυτό να «υποχωρεί» στην 13η θέση και το -4 από την πρώτη οκτάδα. Διπλός ο στόχος της στα ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Απερτούρα, με βασικότερο να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού και στην συνέχεια να ξεπεράσει το ταβάνι της και να μπορέσει, αν είναι εφικτό, να «κλέψει» μία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Πρόκριση επίσης στους «16» του κυπέλλου, μετά το πρόσφατο 2-1 στη Μοντερία σε βάρος της Αλιάνσα Πετρολέρα, στο οποίο μάλιστα πραγματοποίησε την ανατροπή. Πέντε νίκες και δύο ήττες για την Τζαγκουάρες, σε επτά ματς στο γήπεδο της στο πρωτάθλημα Απερτούρα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο για την Όνσε Κάλντας, με αποτυχία σίγουρα για την ομάδα του Μανισάλες το 0-1 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας τη Μπουκαραμάνγκα. Το θετικό πάντως, πως η Όνσε Κάλντας, παρά το αρνητικό αυτό σερί, έχει και «μαξιλαράκι» ασφαλείας στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, αλλά και διατηρήθηκε, έστω και οριακά, στην πρώτη οκτάδα του Απερτούρα. Πρόκριση επίσης στους «16» του κυπέλλου, μετά το πρόσφατο 1-0 στην έδρα της 2ης κατηγορίας Ντεπόρτες Κιντίο. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Όνσε Κάλντας, σε επτά ματς στο Απερτούρα μακριά από το «Παλογκράντε», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Μοιρασμένο απόλυτα το ρεκόρ, σε έξι ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία στη Μοντερία (2-2-2).

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στη δυναμική της Τζαγκουάρες στο γήπεδο της, αλλά και στα σημάδια αγωνιστικής «κοιλιάς» που βγάζει το τελευταίο διάστημα η Όνσε Κάλντας, εξαιρώντας φυσικά το 1-0 του κυπέλλου στην έδρα της 2ης κατηγορίας Ντεπόρτες Κιντίο.

Εκτίμηση:  1

(Visited 235 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x