ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Φλαμένγκο – Ταγέρες

Κόπα Λιμπερταδόρες: Φλαμένγκο – Ταγέρες
Spread the love

Στο θρυλικό «Μαρακανά» το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου, το οποίο μπορεί, όσο παράξενο μπορεί να ακουστεί και ντέρμπι κορυφής, από την στιγμή που η Φλαμένγκο και η Ταγέρες ξεκίνησαν με νίκες στην πρεμιέρα σε βάρος της Σπόρτινγκ Κριστάλ και της Κατόλικα αντίστοιχα.    

Αξίζει να σημειωθεί, πως την πρόκριση στον επόμενο γύρο παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες των οκτώ ομίλων, ενώ αυτές που θα τερματίσουν στην 3η θέση συνεχίζουν ή «υποβιβάζονται» αν προτιμάτε, στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Επικράτηση με 2-0 στην πρεμιέρα στο Περού σε βάρος της Σπόρτινγκ Κριστάλ, βλέποντας την Φλαμένγκο να μπαίνει με το δεξί στην φετινή διοργάνωση. Τα απολύτως απαραίτητα για την Φλαμένγκο στο πρώτο ημίχρονο στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο άνοιξε το σκορ με εντός περιοχής πλασέ του Μπρούνο Ενρίκε στο εικοστό δεύτερο λεπτό. Κάτι ανάλογο και στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο πάντως η Φλαμένγκο έδωσε δικαιώματα, καθώς η Σπόρτινγκ Κριστάλ πλησίασε στην ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις, πριν να έρθει το 2-0 από τον Ματεουζίνιο τρία λεπτά πριν το φινάλε. Εντός συνόρων επίσης, 1-1 στην πρεμιέρα του Μπραζιλεϊράο στην Γκοϊανία με την τοπική Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, σε ένα ματς στο οποίο η Φλαμένγκο ισοφάρισε στο ογδοηκοστό τέταρτο λεπτό.

Στον αντίποδα, απόλυτα δίκαιο 1-0 για την Ταγέρες στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την πρωταθλήτρια Χιλής, Κατόλικα, με το σκορ αυτό μάλιστα να αδικεί την ομάδα της Κόρδοβα, καθώς είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, μεταξύ αυτών και δύο δοκάρια. Η αδυναμία της πάντως να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, λίγο έλειψε να φέρει και την «τιμωρία» της, καθώς η Κατόλικα άγγιξε την ισοφάριση, στη μοναδική της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια σε όλο τον αγώνα. Ακολούθησε πάντως το Σάββατο που μας πέρασε, το βαρύ 1-5 μέσα στην Κόρδοβα από τη Ντεφένσα, με το οποίο η Ταγέρες μοιράζεται πλέον την τελευταία θέση του 1ου ομίλου της Λίγκα Προφεσιονάλ με την Ατλέτικο Τουκουμάν.

Προϊστορία: Έξι νίκες για την Φλαμένγκο και τέσσερις ισοπαλίες, σε 10 συνολικά ματς φιλοξενώντας ομάδες της Αργεντινής. Μία νίκη για την Ταγέρες, το περσινό 1-0 σε βάρος της Μπραγκαντίνο, στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα και το 0-0 του 2019 με την Σάο Πάολο, στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της στην Βραζιλία.

Η τιμή που συνοδεύει την Φλαμένγκο προκαλεί μόνο γέλιο. Όχι βέβαια ότι το 1,50 του over 2,5 είναι καλύτερο, απλά πιο υποφερτό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 318 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x