Spread the love

Bγάλαμε τριάδα απο τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική της sl2  που έχει παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον ,κυρίως στη ζώνη του υποβιβασμού σε Βορρά και Νότο.

Καβάλα -Ολυμπιακός Β 

Με τρείς νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια που  έχει δώσει η Καβάλα πάει να κάνει ένα μεγάλο θαύμα και να σωθεί όντας πλέον στο -1 από τη σωτηρία.  Το φοβερό  είναι ότι και  οι τρεις νίκες έχουν επέλθει  μακριά απο την έδρα της κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου-Τρίκαλα και Απόλλων  Λάρισας, ενώ  έχασε εντός από Λάρισα ,Νίκη Βόλου και έφερε ισοπαλία  με ΠΑΟΚ Β .Εντός έδρας  2-4-7.

Ο Ολυμπιακός Β ,μετρά 2-1-3 στα τελευταία έξι παιχνίδια με πιο πρόσφατο  4-0 κόντρα στον Θεσπρωτό σε ένα επιθετικό σοου του Πινακά που σκόραρε χατ τρικ  Εκτός έδρας μετρά 2-4-7 ενώ η αποστολή του Ολυμπιακού Β’ αποτελείται από τους:

Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Α. Μπα, Κωστή, Νταμπό, Καρμπόβνικ, Κινκουέ, Κίτσος, Κλίτσα, Μαρίνος, Μαυρουδής, Ντόι, Πινακάς, Σαπουντζής, Σουρλής, Στουρνάρας, Τσέλιος, Τζολάκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση:  Η Καβάλα καίγεται για την νίκη απέναντι στην u23  του Ολυμπιακού   η οποία  ψάχνει τις  νίκες εκτός έδρας

ΠΡΟΤΑΣΗ 2-3 τέρματα

 

Αλμωπός-Απόλλων Λάρισας

Μετά απο ένα δυνατό αήττητο τριών αγώνων με δύο νίκες και μία ισοπαλία, ο Αλμωπός έχασε  με 2-1 από τη Λάρισα. Ουσιαστικά ήττα χωρίς αντίκρισμα καθώς η ομάδα μπορεί να  χτυπήσει μέχρι την 6η θέση .  Εντός έδρας μετρά 6-4-4 με έξι over και 8 under  και τέρματα 18-11.

Ο Απόλλων βρίσκεται σε κίνδυνο .Και αυτό γιατί  είναι μεν πάνω από την  επικίνδυνη ζώνη και στο +2 αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι σίγουρη η παραμονή αν δεν πάρει και άλλους βαθμούς. Μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει (1-3-2)  και πιο πρόσφατη την ήττα από  την Καβάλα . Εκτός έδρας μετρά  3-4-7 με 10 Under.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει την τελευταία δεκαετία

Εκτίμηση: Εχει κάνει καλά παιχνίδια ο Αλμωπός που έχει  σώσει την κατηγορία. Από την άλλη, ο Απόλλων Λάρισας δεν έχει εύκολο το γκολ και τα ματς τα πάει , τα περισσότερα, στο όριο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το Χ2 , κόντρα του άσου δηλαδή είναι δυνατή επιλογή. 

 

Καλαμάτα-Λεβαδειακός

Μετά από ένα δυνατό αήττητο αγώνων η Καλαμάτα  έχασε αππο τον Ηρόδοτο με 2-1, εκτός έδρας και πλέον έπεσε απο την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας έχοντας 49 βαθμούς. Μάλιστα αυτή η ήττα έφερε πρόστιμο 20.000 σε παίκτες και προπονητές . Επιστροφή στην  φυσική της έδρα μετά απο καιρό και υποδέχεται την ομάδα την οποία η “Μαύρη Θυέλλα” κυνηγούσε σε μεγάλο βαθμό μέχρι που τιμωρήθηκε   για τις κάρτες υγείας στο παιχνίδι του πρώτου γύορου με αποτέλεσμα ο Λεβαδειακόις να πάρει τρεις θμούς και να ξεφύγει στη βαθμολογία.  Εντός έδρας μετρά 9-3-2

Ο Λλεβαδειακός έχει μία διαφορά 8 βαθμών απο Καλλιθέα και Χανιά και θέλει να φύγει αλώβητος από την Καλαμάτα.  Συνεχίζουν το αήττητο σερί, αν και στο τελευταίο ματς έκαναν  γκέλα με το 2-2 στην έδρα τους απέναντι στην ΑΕΚ Β .Εχαναν με 2-0 ,ισοφάρισαν αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη.  Εκτός έδρας μετρά 8-2-3.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει την τελευταία δεκαετία

Εκτίμηση : Η Καλαμάτα, επιστρέφοντας  στην έδρα της, θα πάει να κάνει ζημιά στην αντίπαλο της έχοντας κόντρα μεταξύ τους. Ο Λεβαδειακός παίζει επιθετικά εκτός έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ -γκολ/Over

(Visited 253 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x