Spread the love

Στην Τούμπα  ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την Μαρσέιγ  στη ρεβάνς της ήττας του “Δικεφάλου του Βορρά” με 2-1.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν ένα καταπληκτικό β  ημίχρονο και σε αυτό έπαιξε ρόλο η είσοδος του σκόρερ Ελ Καντουρί, αντί του κακού Τσιγγάρα. Εξαιρετικός και ο Πασχαλάκης  που κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 2-1.

Sold out ανακοίνωσε  ο ΠΑΟΚ ο οποίος θα έχει μία γεμάτη Τούμπα σε καυτή ατμόσφαιρα  και χωρίς οπαδούς της Μαρσέιγ. Από κει και πέρα, αγωνιστικά , ο Λουτσέσκου αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους  Πασχαλάκη-Λύρατζ -Βιειρίνια-Ινγκασον-Κρέσπο-Κούρτιτς-Τσιγγάρα ή Καντουρί- Αουγκούστο-Μπίσεσβαρ-Ζίφκοβιτς και Ακπομ.

Εντός έδρας, στο Κονφερενς μετρά 4-1-1 με τρεις σερί νίκες ωστόσο.

Η Μαρσέιγ, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση. 7 νίκες σε σερί σε όλες τις διοργανώσεις ,με πιο πρόσφατο το 2-0 επί της Μονπελιέ και με τον Παγιέ να μπαίνει αλλαγή. Πολλά τα προβλήματα για τον Σαμπάολι εν όψει ΠΑΟΚ καθώς πέρα από τον ίδιο που συμπλήρωσε κάρτες και θα μείνει εκτός αγώνα στην αποστολή δεν είναι οι Καμαρά-Ντιένγκ -Γκέρσον (τιμωρημένοι) και ο τραυματίας Μίλικ. Εκτός έδρας νίκησε Καραμπάκ και  Βασιλεία στο Κόνφερενς.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση: Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάει το ματς στο όριο ,είτε κυνηγώντας γρήγορο γκολ και παίζοντας άμυνα περιμένοντας αντεπιθέσεις  η θα περιμεέν ιμε υπομονή να σκοράρει γκολ

ΠΡΟΤΑΣΗ:  Χ ημίχρονο  ή 2-3

(Visited 544 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x