Europa League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουρόπα Λιγκ: Ρέιντζερς – Μπράγκα

Γιουρόπα Λιγκ:  Ρέιντζερς – Μπράγκα
Spread the love

Στην Γλασκόβη η Ρέιντζερς καλείται να ανατρέχει την ήττα της με 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία για να βρεθεί σε έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό για πρώτη φορά από τον χαμένο τελικό του 2008 και “θύτη” τότε την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Είναι σε θέση αουτσάιντερ μετά την ήττα τους από το πρώτο παιχνίδι αλλά όχι με ένα σκορ που δεν είναι αναστρέψιμο ενόψει της αποψινής ρεβάνς.

Μην ξεχνάμε πως οι Σκοτσέζοι έχουν ανοίξει πρώτοι το σκορ και έχουν κερδίσει στο ημίχρονο στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους ενώ νικητές στο 90λεπτο ήταν στα 3/4 από αυτά στην διοργάνωση.

Την ίδια ώρα παραμένουν οι απουσίες των : Μορέλος ( α’ σκόρερ), Χάτζι και σε αυτούς προστέθηκε και ο Σουηδός αμυντικός Ελάντερ αλλά στον αντίποδα είναι διαθέσιμος για να ξεκινήσει ακόμη και στο αρχικό σχήμα ο Άαρον Ράμσεϊ.

Στο “4-2-3-1” ο διεθνής Ουαλός πρώην μέσος της Άρσεναλ και της Γιουβέντους θα αγωνιστεί στο “10” ενώ στην κορυφή της επίθεσης θέση θα πάρει ο Κεμάρ Ρούφ ο οποίος πέτυχε χατ τρικ την περασμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα κόντρα στην Σέντ Μίρεν και θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία.

Η Μπράγκα καλείται να προασπίσει το 1-0 του πρώτου αγώνα και μια εξαιρετική παράδοση που έχει “χτίσει” η ίδια και την θέλει να αριθμεί 9/9 προκρίσεις στα νοκ άουτ του θεσμού έχοντας επικρατήσει στο πρώτο ματς εκ των οποίων τα οχτώ ήταν εντός έδρας.

Μπαίνει στην αποψινή μάχη με καλή ψυχολογία αφού επικράτησε για το εγχώριο πρωτάθλημα με 0-1 της Βιζέλα και έχει ήδη “κλειδώσει” την 4η θέση στον σχετικό πίνακα.

Τρέχει ένα αήττητο σε 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και το πρόσφατο 1-1 στο Πριγκιπάτο κόντρα στην Μονακό βελτίωσε κάπως το κακό ρεκόρ ( 3/5 ήττες) που έχει η ομάδα του Καρβαγιάλ στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και το 2020 στην φάση των ομίλων με την Ρέιντζερς να κερδίζει και στα δυο μεταξύ τους παιχνίδια με 3-2 εντός και 0-1 εκτός. Στο πιο πρόσφατο πριν από μια εβδομάδα η Μπράγκα κέρδισε με 1-0.

* Σε απόδοση 2,15 θα πάω εδώ με την έδρα και θα ποντάρω υπέρ των γηπεδούχων ανεξάρτητα από το θέμα της πρόκρισης αφού βλέπω πολύ πιθανή εδώ μια παράταση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

(Visited 452 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x