ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa Conference League

Κόνφερενς Λιγκ: Ρόμα- Μπόντο Γκλιμντ

Κόνφερενς Λιγκ: Ρόμα- Μπόντο Γκλιμντ
Spread the love

Η Ρόμα καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 από το 1ο παιχνίδι στην Νορβηγία απέναντι σε μια ομάδα η οποία τείνει να εξελιχθεί σε “κακό δαίμονα” αφού νωρίτερα στην φάση των ομίλων την είχε γνωρίσει μια ιστορική συντριβή (6-1) ενώ δεν είχε χάσει ούτε στο Ολίμπικο ( 2-2).

Οι Ρωμαίοι είναι αήττητοι σε 8 εντός έδρας παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις αλλά έχουν κερδίσει μόλις σε πέντε από αυτά.

Στα τελευταία 9 έχουν χάσει μόλις ένα ματς και αυτό είναι από την αποψινή τους αντίπαλο στο αντίστοιχο ματς πριν από μια εβδομάδα ενώ για το Καμπιονάτο προέρχονται από μια ιδιαίτερα αγχώδη νίκη με 2-1 επί της Σαλερνιτάνα με ανατροπή στο φινάλε που ωστόσο την επέτρεψε να αναρριχηθεί στην 5η θέση του πίνακα.

Δίχως σημαντικές απουσίες και με τον Μαντσίνι ετοιμοπόλεμο αναμένεται να δούμε το “3-4-2-1” από τον Μουρίνιο δίχως σημαντικές αλλαγές συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι.

Η Μπόντο Γκλίμτ έχει πάρει τον “αέρα” της Ρόμα αφού όχι μόνο δεν έχει χάσει στα τρία μεταξύ τους παιχνίδια αλλά έχει κερδίσει τα δυο από αυτά εκ των οποίων το ένα με 6άρα.

Διαθέτει εξαιρετική επιθετική γραμμή και θα έχει διαθέσιμο απόψε τον Σολμπάκεν ο οποίος λόγω ίωσης δεν είχε αγωνιστεί στο 1ο ματς. Ο δεύτερος σκόρερ της διοργάνωσης με 6 γκολ μέχρι τώρα θα ηγηθεί στην επίθεση των φιλοξενούμενων.

Μάλιστα την περασμένη αγωνιστική με το 2-1 επί της Σάντεφιορντ έκανε “σεφτές” στις νίκες στην εκκίνηση του Νορβηγικού πρωταθλήματος μετά από 4 αγώνες.

Στην Ευρώπη η πιο πρόσφατη ήττα της ήταν στα προκριματικά του Αυγούστου από την Πρίστινα (1-2) μετρώντας από τότε σε 13 παιχνίδια 9 νίκες έχοντας πάρει μεταξύ άλλων τα σκαλπ της Ρόμα, της Σέλτικ , της Αλκμααρ και πάει λέγοντας.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη τρεις φορές φέτος και η Ρόμα όχι μόνο δεν έχει κερδίσει καμία αλλά αριθμεί μια ισοπαλία (2-2) εντός και δυο ήττες (6-1, 2-1) εκτός.

* Δεν ρισκάρω με σημείο επειδή η Ρόμα είναι αψυχολόγητη ομάδα και θα αγοράσω μονάχα σε combo to Over 2,5 με το Goal σε απόδοση 2,10.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 386 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x