ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Βέλεζ – Μπραγκαντίνο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Βέλεζ – Μπραγκαντίνο
Spread the love

Στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι» του Μπουένος Άιρες το ματς ανάμεσα στην Βέλεζ και τη Μπραγκαντίνο, το οποίο ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως την πρόκριση στον επόμενο γύρο παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες των οκτώ ομίλων, ενώ αυτές που θα τερματίσουν στην 3η θέση συνεχίζουν ή «υποβιβάζονται» αν προτιμάτε, στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Στην 1η θέση με τέσσερις βαθμούς στον 3ο όμιλο η Εστουδιάντες, αλλά με ένα αγώνα περισσότερο, στην 2η με τρεις η Μπραγκαντίνο, ένας βαθμός αλλά σε δύο ματς για την 3η του γκρουπ Νασιονάλ, ενώ στο μηδέν η Βέλεζ.

Βαρύ 1-4 για την Βέλεζ στον «εμφύλιο» της πρεμιέρας στην έδρα της Εστουδιάντες, σε μία αναμέτρηση στην οποία το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να ισοφαρίσει προσωρινά στο τριακοστό πέμπτο λεπτό. Ακολούθησε το 0-0 στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι» με τη Μπόκα Τζούνιορς, με το οποίο η Βέλεζ βρέθηκε στην 9η θέση του 2ου ομίλου της Λίγκα Προφεσιονάλ και στο -6 από την πρώτη τετράδα που συνεχίζει στα πλέι οφ. Στον αντίποδα, πολύτιμο 2-0 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την σπουδαία Νασιονάλ Μοντεβιδέο, με τη Μπραγκαντίνο όχι μόνο να μπαίνει με το δεξί αλλά να εκμεταλλεύεται ταυτόχρονα και τον παράγοντα έδρα, που πολύ πιθανό να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό τον πολύ ισορροπημένο όμιλο. Ακολούθησε το 2-2 της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην έδρα της Ζουβεντούδε, στο οποίο έσωσε τον βαθμό και απέφυγε την ήττα με αυτογκόλ των γηπεδούχων, στο ογδοηκοστό ένατο λεπτό.

Προϊστορία: Άξιο αναφοράς, πως δεν υπάρχει ισοπαλία στα 11 προηγούμενα ματς της Βέλεζ στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι» με ομάδες της Βραζιλίας (8-0-3). Δύο νίκες για τη Μπραγκαντίνο, στις ισάριθμες προηγούμενες επισκέψεις στην Αργεντινή, με 4-3 σε βάρος της Ροζάριο Σεντράλ και 1-0 κόντρα στην Ταγέρες, αμφότερες στο περσινό Κόπα Σουνταμερικάνα, όπου πραγματοποίησε εκπληκτική πορεία και έφτασε μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από την Ατλέτικο Παραναένσε.

Δεδομένο πως η Βέλεζ ποντάρει στον παράγοντα έδρα, παραμένοντας όμως απρόβλεπτη, ενώ πάντα υπολογίσιμη η Μπραγκαντίνο, με απαγορευτική την προσέγγιση σημείου στη μεταξύ τους μονομαχία.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 255 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x