ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Σάο Πάολο – Έβερτον

Κόπα Σουνταμερικάνα: Σάο Πάολο – Έβερτον
Spread the love

Στο «Μορουμπί» του Σάο Πάολο το ματς ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Έβερτον Ντε Βίνα, το οποίο ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως την πρόκριση για την φάση των «16» παίρνουν μόνο οι οκτώ πρώτες ομάδες των ισάριθμων ομίλων. Στην συγκεκριμένη φάση, θα βρουν και τις οκτώ ομάδες που θα τερματίσουν στην 3 θέση από τους ισάριθμους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Τρεις βαθμοί για την Σάο Πάολο και την Αγιακούτσο, με την ομάδα του Περού όμως να έχει και ένα ματς περισσότερο, ενώ από ένας για την Έβερτον Ντε Βίνα και την Χόρχε Βίλστερμαν (Βολιβία).

Με μικρό rotation η Σάο Πάολο στην πρεμιέρα στη Λίμα και τη μονομαχία της με την Αγιακούτσο, εκεί όπου η ομάδα του Ροζέριο Σένι επιβεβαίωσε με αγχωτικό τρόπο τον τίτλο του φαβορί, καθώς το υπέρ της 3-2 ήρθε με πέναλτι του Λουσιάνο, ένα λεπτό πριν το φινάλε. Ακολούθησε πάντως, το επιβλητικό 4-0 στο «Μορουμπί» σε βάρος της Ατλέτικο Παραναένσε, στην πρεμιέρα του φετινού Μπραζιλεϊράο. Στην αντίπερα όχθη, ανώτερη και με σημαντικές ευκαιρίες η Έβερτον Ντε Βίνα στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την Βίλστερμαν, μένοντας όμως στο 1-1 με την ομάδα της Βολιβίας, καθώς δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τελικά την ανατροπή, καθώς είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από πέναλτι, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εικοστό τρίτο λεπτό.

Προϊστορία: Οκτώ νίκες για την Σάο Πάολο, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, σε 14 ματς στην ιστορία της στο «Μορουμπί» με ομάδες της Χιλής, ενώ «παρθενική» επίσκεψη για την Έβερτον Ντε Βίνα η σημερινή στην Βραζιλία.

Εκτίμηση μου, πως ο Ροζέριο Σένι θα ανακατέψει την τράπουλα και στο σημερινό ματς, καθώς όχι μόνο είναι το μεγάλο φαβορί στον συγκεκριμένο όμιλο, αλλά και γιατί ακολουθεί η σπουδαία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα με την Φλαμένγκο στο «Μαρακανά». Παρόλα αυτά, υπάρχει βάθος στο ρόστερ και μπορεί ακόμα και με rotation να επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα της φιλότιμης Έβερτον.

Εκτίμηση:  1

(Visited 287 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x