ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Νιούελς – Πατρονάτο  

Αργεντινή: Νιούελς – Πατρονάτο  
Spread the love

Στο «Μαρσέλο Μπιέλσα» το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας τη Νιούελς στην 6η θέση του 1ου ομίλου της Λίγκα Προφεσιονάλ και την Πατρονάτο στην 12η του ίδιου γκρουπ.      

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι 28 ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο γκρουπ, από τα οποία την πρόκριση στα χιαστί νοκ άουτ ματς των πλέι οφ θα πάρουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τέσσερις πρώτες θέσεις κάθε ομίλου.

Αήττητο πέντε αγώνων στη Λίγκα Προφεσιονάλ για τη Νιούελς μέχρι το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Ουνιόν, εκεί πάντως όπου το 0-1 από την ομάδα της Σάντα Φε έβαλε τέλος στο σερί των «λεπρών». Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο συγκεκριμένο ματς, με την Ουνιόν Σάντα Φε πιο τυχερή, καθώς άνοιξε το σκορ από πέναλτι στο εξηκοστό λεπτό, ενώ δοκάρι για τη Νιούελς λίγο πριν το φινάλε, με τους «λεπρούς» όμως να αδυνατούν να σώσουν έστω και τον βαθμό. Τρεις νίκες (Ντεφένσα 1-0, Ατλέτικο Τουκουμάν 4-0, Πλατένσε 3-1) και μία ήττα (Ρίβερ Πλέιτ 0-2) για τη Νιούελς, σε τέσσερα ματς στο γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Μπάνφιλντ, βλέποντας την Πατρονάτο να «υποχωρεί» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, όντας πλέον στην 12η θέση όπως προαναφέρθηκε του 1ου ομίλου της Λίγκα Προφεσιονάλ. Πιο απειλητική η Πατρονάτο στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με τη Μπάνφιλντ, χωρίς πάντως να καταφέρει να ανοίξει το σκορ, ενώ αδικαιολόγητο το μπλακ άουτ που έπαθε μετά το τέρμα των φιλοξενούμενων στο εξήντα, καθώς δεν είχε μετά το 0-1 ούτε μία ουσιαστική ευκαιρία. Μία νίκη (Πλατένσε 2-1) και τρεις ήττες (Ρίβερ Πλέιτ 1-4, Ατλέτικο Τουκουμάν 0-1, Αλντοσίβι 1-3) για την Πατρονάτο, σε τέσσερα ματς μακριά από το γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Νιούελς, το 1-0 του 2018 και το 2-0 του 2021, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Πατρονάτο.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, την δυναμική της Νιούελς στο «Μαρσέλο Μπιέλσα», αλλά και το ότι η Πατρονάτο χάνει αρκετή από τη δύναμη της μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 326 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x