ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Μπράιτον

Πρέμιερ Λιγκ:  Τότεναμ- Μπράιτον
Spread the love

Στο Λονδίνο η Τότεναμ υποδέχεται την Μπράιτον και με το καλό momentum στο οποίο βρίσκεται της δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει το ματς και να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πολυπόθητης 4ης θέσης.

Οι σπερς έχουν πετύχει 3/3 μπροστά στο κοινό τους σκοράροντας 13 γκολ έχοντας δεχτεί μόλις δυο και φαίνεται πως έχουν βρει την πιο κατάλληλη στιγμή , μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, την φόρμα τους.

Η ομάδα του Κόντε , θεωρείται αμφίβολη η παρουσία του στον πάγκο λόγω Covid19, αριθμεί συνολικά 6/7 νίκες στο πρωτάθλημα ενώ είναι επίσης χαρακτηριστικό πως στις 5/7 επιτυχίες που έχει στην κατηγορία έχει κερδίσει από το ημίχρονο. Δεν αλλάζει το “3-4-3” με τους: Σον, Κέιν και Κουλουσέφσκι μπροστά.

Οι “Γλάροι” ταξιδεύουν στο Λονδίνο με καλή ψυχολογία αφού μόλις μια εβδομάδα πριν είχαν κερδίσει στην πρωτεύουσα την Άρσεναλ με 1-2.

Ήταν το πρώτο “τρίποντο” μετά από εφτά διαδοχικές “στείρες” αγωνιστικές για την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ εκ των οποίων μάλιστα οι 6 ήταν ήττες.

Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες της τελευταίας στιγμής και αναμένεται να δούμε σε σύστημα “Χριστουγεννιάτικο Δέντρο” το “3-4-2-1” με τον Γουέλμπεκ στο “9” και τους: Καϊσέδο, Γουεπού και τον Άλιστερ.

Προϊστορία: Η Τότεναμ έχει κερδίσει 7 διαδοχικά παιχνίδια εντός έδρας στο πρωτάθλημα απέναντι στην Μπράιτον ενώ τα τρία πιο πρόσφατα από αυτά έχουν έλθει με πάνω από δυο τέρματα.

* Ποντάρω στην έδρα, την φόρμα και την πολύ καλή παράδοση που είναι όλα υπέρ της Τότεναμ στο συγκεκριμένο ζευγάρωμα. Σε combo ο Άσος με το Over 1,5 σε απόδοση 1,85. Εξαιρετικό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 1,5

(Visited 502 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x