ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Μπαράκας – Εστουδιάντες

Αργεντινή: Μπαράκας – Εστουδιάντες
Spread the love

Στο ουδέτερο «Τομάς Αντόλφο Ντουκό» την έδρα της Ουρακάν το συγκεκριμένο ματς, με άξιο αναφοράς για τη νεοφώτιστη Μπαράκας πως είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στη Λίγκα Προφεσιονάλ, την στιγμή που η Εστουδιάντες θα ψάξει για το τρίποντο με το οποίο θα ανακτήσει την κορυφή του 2ου ομίλου.

Να σημειωθεί, πως οι 28 ομάδες που μετέχουν στη Λίγκα Προφεσιονάλ είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους και πως την πρόκριση για τα νοκ άουτ χιαστί των πλέι οφ παίρνουν οι τέσσερις πρώτες εξ αυτών.

Τυπικά φιλοξενούμενη η Μπαράκας την προηγούμενη αγωνιστική στο «Τομάς Αντόλφο Ντουκό», το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα και τη μονομαχία της με την Ουρακάν, καθώς πραγματοποίησε στο φινάλε την ανατροπή στο υπέρ της 2-1. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο η Ουρακάν βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο εξηκοστό δεύτερο λεπτό. Παρόλα αυτά, η Μπαράκας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, ισοφαρίζοντας αρχικά στο ογδόντα, με κοντινή κεφαλιά του Φερέιρα, ενώ το 2-1 που πάγωσε στην κυριολεξία το «Τομάς Αντόλφο Ντουκό» από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάπια στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στην 6η θέση πλέον του 2ου ομίλου της Λίγκα Προφεσιονάλ και στο -4 από την πρώτη τετράδα, παραμένοντας επίσης η μοναδική ομάδα όπως προαναφέρθηκε που δεν έχει ισοπαλία στην διοργάνωση (4-0-5). Δύο νίκες επίσης και ισάριθμες ισοπαλίες σε τέσσερα ματς στο «Τομάς Αντόλφο Ντουκό», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο δεξιός μπακ Μάτερ.

Στον αντίποδα, επιβλητικό 4-0 για την Εστουδιάντες την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Σεντράλ Κόρδοβα, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Είχαν προηγηθεί, το εντός 0-1 από τη Μπόκα Τζούνιορς, στη μοναδική της μέχρι τώρα ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, το 1-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Χιμνάσια όπου δέχθηκε την ισοφάριση στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και το 3-3 στη Μεντόσα με την Γοδόι Κρουζ, όπου έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις. Εκτός συνόρων, εντυπωσιακό 4-1 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες στον «εμφύλιο» της Αργεντινής φιλοξενώντας την Βέλεζ, ενώ 0-0 ακολούθως στο Μοντεβιδέο με την σπουδαία Νασιονάλ. Μία νίκη και τρεις ισοπαλίες για την Εστουδιάντες, σε τέσσερα ματς μακριά από το γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μπαράκας.

Βελτιωμένη και παραγωγική η νεοφώτιστη Μπαράκας σε σχέση με το ξεκίνημα της φετινής διοργάνωσης, ενώ με στόχο την κορυφή του ομίλου της η Εστουδιάντες, η οποία όμως έχει απολογισμό μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε συνολικά εκτός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, αποφεύγοντας φυσικά να μπλέξω με σημείο.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 218 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
hongkongcardinal@gmail.com
hongkongcardinal@gmail.com
2 years ago

Euxaristw gi auto me racing x4

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x