ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Γκοϊάς – Παλμέιρας  

Βραζιλία: Γκοϊάς – Παλμέιρας  
Spread the love

Στην Γκοϊανία το ματς ανάμεσα στη νεοφώτιστη Γκοϊάς και την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Παλμέιρας, με το οποίο ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο.

Προβληματισμός με το καλημέρα στη νεοφώτιστη Γκοϊάς, μετά την κακή εμφάνιση και το βαρύ και απόλυτα δικαιολογημένο 0-3 της πρεμιέρας στην Κοριτίμπα από την ομώνυμη ομάδα. Αφελής, φλύαρη και προβληματική στα μετόπισθεν η Γκοϊάς στην Κοριτίμπα, μάλιστα ευχαριστημένη, όσο παράξενο και αν ακούγεται, το 0-3, από την στιγμή που κορυφαίος της, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο γκολκίπερ Ταντέου.

Στην αντίπερα όχθη, «θύμα» έκπληξης η Παλμέιρας στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την Σεαρά, από την οποία ηττήθηκε 2-3, προβληματίζοντας με το αποτέλεσμα αυτό, ειδικά από την στιγμή που είχε προηγηθεί το επιβλητικό 4-0 της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες στην Βενεζουέλα με τη Ντεπορτίβο Τάτσιρα. Παρόλα αυτά, η «βερντάο» έβγαλε σημάδια αντίδρασης, ξεσπώντας στο ματς που ακολούθησε στο «Αλιάνζ Παρκ» για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες με την Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο. Πίσω στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στο έκτο μόλις λεπτό, ισοφαρίζοντας όμως στο σαράντα ένα. Καταιγιστική όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Παλμέιρας, με την ομάδα της Βολιβίας να «πληρώνει» τα σπασμένα, καθώς η «βερντάο» πέτυχε επτά γκολ, σταματώντας στο 8-1. Άξιο αναφοράς, πως ο Ράφαελ Ναβάρο πέτυχε τέσσερα συνεχόμενα γκολ (47΄, 54΄, 56΄, 78΄), μετατρέποντας το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου σε 5-1, ενώ τρία ακόμα τέρματα για την Παλμέιρας στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Γκοϊάς και μία για την Παλμέιρας, στις τέσσερις αναμετρήσεις τους την τελευταία δεκαετία στην Γκοϊανία.

Χαμηλή η τιμή που συνοδεύει την Παλμέιρας, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η επιλογή μου, ψάχνοντας κάτι ελκυστικό, κρατώντας ταυτόχρονα επιφυλακτική στάση.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 210 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x